Kirjautuminen
Voit kirjautua antamalla joko käyttäjätunnuksesi tai käyttäjätiliisi tallennetun sähköpostiosoitteesi.
Huomaathan, että salasanassa isot ja pienet kirjaimet ovat eri merkkejä.

Sennuleirit (17–20v)

  • Jäikö protuleiri käymättä heti 8. tai 9. luokan jälkeen? Haluatko avartaa elämänkatsomustasi, uusia ystäviä ja upeita kokemuksia? Tule Protun sennuleirille!
  • Sisällöltään tavallisia Prometheus-leirejä, jotka on suunnattu 17–20-vuotiaille nuorille (huom. sennuleirille voi osallistua myös ne 16-vuotiaat, jotka myöhemmin leirivuoden aikana täyttävät 17).
  • Leiriläisten ikä huomioidaan ohjelman suunnittelussa.
  • Leirin apuohjaajat ovat keskimääräistä vanhempia.
  • Kesän sennuleirit näet täältä.

 

Leirimaksu sennuleireille vuonna 2022 on yhdistyksen jäseniltä 298 €, ei-jäseniltä 335 €

Leirimaksu sisältää leirin ohjelman, täyshoidon, majoituksen ja tapaturmavakuutuksen, joka kattaa leirin aikana mahdollisesti tapahtuvat loukkaantumiset. Tapaturmavakuutus kattaa Suomen sosiaalivakuutuksen piiriin kuuluvat (=suomalainen KELA-kortti).

Taloudellisesti heikossa asemassa olevat ovat oikeutettuja leirimaksun alennukseen (65 €). Alennukseen ovat oikeutettuja esimerkiksi työttömät, työssäkäyvät pienituloiset, eläkeläiset, opiskelijat, pienituloiset yksinhuoltajat ja pitkäaikaissairaat. Alennuksen voi saada myös näitä vastaavissa muissa olosuhteissa, joissa tulot eivät riitä kattamaan menoja.

Alennus koskee taloudellisesti heikossa asemassa olevien perheiden lapsia nuorisoleirille ilmoittautuessa ja taloudellisesti heikossa asemassa olevia aikuisia aikuisleirille ilmoittautuessa.

Erittäin heikossa taloudellisessa asemassa olevat perheet voi hakea yhdistykseltä myös isompaa alennusta nuorisoleirin maksuun lähettämällä vapaamuotoisen pyynnön Protun toimistolle osoitteeseen protu@protu.fi.


Prometheus-koru

Hopeinen Prometheus-koru on mukava muisto leiriltä. Protukorun voi ostaa omalta leiriltään käteismaksulla (yhdistyksen jäsenet 30 €, ei-jäsenet 35 €) ja koruja myydään vain leirin käyneille. Kaulakorun taakse on kaiverrettu leiriläisen nimi, leiripaikka ja leirin päättymispäivä.

 

"Kaikkein parasta protulla oli siellä vallitseva taianomainen ilmapiiri. Kaikki otettiin ehdoitta mukaan porukkaan ja jokaista arvostettiin omana ainutlaatuisena persoonanaan." - Martta, sennuleiriläinen

 

“Protulla ensinnäkin tuli pohdittua moni asioita, yksin ja yhdessä, jolloin oma ajatusmaailma laajeni. Huomasi kuinka samanhenkisiä ihmisiä voiki löytää, mutta myös oppi hyväksymään paremmin erilaisia ja eriäviä mielipiteitä. Protulla oli koko ajan yhteisöllinen ja turvallinen olo, joten kesäloman vietto siellä viikon ajan ei mennyt hukkaan! Leiriltä varmasti saa uusia ystäviä ja uusia näkökulmia ja kokemusta elämään. Esimerkiksi väittely- ja teatteritaidot, joiden olemassaolosta ei tiennyt, heräsivät eloon.” - Pinja, sennuleiriläinen

© Prometheus-leirin tuki ry