Kirjautuminen
Voit kirjautua antamalla joko käyttäjätunnuksesi tai käyttäjätiliisi tallennetun sähköpostiosoitteesi.
Huomaathan, että salasanassa isot ja pienet kirjaimet ovat eri merkkejä.

Protu-tuotteet - osta ja tue!

Erilaisia Protun logolla varustettuja tuotteita myydään erilaisissa Protun tapahtumissa, koulutuksissa ja leireillä. Voit hankkia tai tilata niitä myös Protun toimistolta. Tuotteita tilattaessa ostaja maksaa toimituskulut.


Tuote

Hinta (€)

 

T-paita (värivaihtoehdot: musta, sininen ja pinkki)

17

Protupaita

Kangaskassi

5

Heijastin

4

Kangasmerkki

2

Siirtokuvatatuointi, musta

1

Siirtokuvatatuointi, sateenkaari

2

Postikortti

0,5

 

 

Haluaisitko antaa lahjaksi protuleirin? Näin tilaat lahjakortin:

  • Ota yhteyttä Protun toimistoon sähköpostitse protu@protu.fi. Kirjoita viestin otsikkoon LAHJAKORTTI ja mainitse viestissä oma nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi. Voit myös ilmoittaa lahjakortin vastaanottajan nimen, mutta se ei ole välttämätön, vaan voit itsekin täyttää sen lahjakorttiin. Mainitse myös, millaiselle leirille hankit lahjakortin. Huomaa kuitenkin, että lahjakorttia ei ole tarjolla teemaleireille. Hinnat löydät täältä.
  • Sinulle lähetään lasku, jonka maksettuasi toimisto postittaa sinulle lahjakortin. Voit myös kertoa viestissä lahjan saajan postiosoitteen, jos haluat, että lahjakortti postitetaan suoraan saajalle.
  • Lahjakortin voi ostaa seuraavalle vuoden leireille ajalla tammikuu-syyskuu.

HUOM: Lahjakortin pystyy käyttämään vain ilmoittautumistilanteen mukaan. Leiri-ilmoittautuminen avautuu vuosittain 1.11. ja leirit täyttyvät erittäin nopeasti. Leirien täyttymisen takia lunastamatta jäänyttä lahjakorttia ei voi palauttaa. Lunasta siis lahjakortti hyvissä ajoin ilmoittautumisen avauduttua!

© Prometheus-leirin tuki ry