Val av läger

Anmälning

Bekräftelse / betalning

Orderbekräftelse

Teatterileiri Koivuniemi 14.7.

sön 14.07.2024 - sön 21.07.2024

  • Anttoorantie 590
  • 28900 Pori
  • Porin seutu

Registreringsstatus

18 / 18

  • Teatterileiri

430,00 

Beskrivning av lägertyp

Teatterileirillä käsitellään Prometheus-leirin teemoja tavallisen ohjelman lisäksi esittävin menetelmin. Leirillä kehitetään teatterin tekemisen taitoja ja valmistetaan näytelmä.

Lägerplats Koivuniemi

Porin rannikolta Pastuskerin saarelta kantautuu kesällä kyhmyjoutsenten laulua, lampaiden ääntelyä …ja uteliaasti pohtivaa protupuhetta! Koivuniemen leirikeskuksessa tarjoaa viihtyisät puitteet leirityöskentelylle ja ulkoilulle. Alueella on luentosali-, ruokala- ja majoitusrakennukset sekä useita nuotiopaikkoja, paljon nurmikenttää ja metsäpolkuja. Majoitus viehättävässä puutalossa, jossa yksi isompi sali ja muutama pienempi huone. Sisä-wc:t ja suihkut. Iso sauna upealla merinäköalalla!

”Viehättävä paikka, jossa intiimi tunnelma. Ja sauna! Haluaisin itsekin sinne löylyihin ja uimaan, pohtimaan elämää ja olemaan protutiloissa.” -Aava, kesän 2018 leiriläisen huoltaja

”Paikka oli aivan ihastuttava!!” -Auli, kesän 2018 leiriläisen huoltaja

Information om platsens tillgänglighet

Paikka on osittain esteetön (inva-liuskoja on paitsi isossa rakennuksessa ja saunassa). Esteetön osallistuminen loppujuhlaan järjestettävissä.
Liikuntarajoitteisia kehotetaan ottamaan suoraan yhteyttä paikan omistajaan, jotta osallistuja voi tehdä arvion kohtaavatko omat toiveet ja tarpeet paikan mahdollisuuksien kanssa.

Bekanta dig med lägerplatsen