Jäsenalue
Voit kirjautua antamalla joko käyttäjätunnuksesi tai käyttäjätiliisi tallennetun sähköpostiosoitteesi.
Huomaathan, että salasanassa isot ja pienet kirjaimet ovat eri merkkejä.

Lähde syysleirille!

syysleirihirvi

Syysleirit tulevat taas lokakuussa. Ne ovat viikonlopun mittaisia syventäviä leirejä Prometheus-leirin käyneille, myös ohjaajille ja kokeneemmille protuille.

Syysleirit tarjoavat lämmintä protufiilistä keskellä syksyn synkkyyttä. Jokaisella leirillä on tilaisuus syventyä yhteen teemaan tarkemmin. Mieltäkutkuttavien ja jännittävien uusien ohjelmanumeroiden lisäksi luvassa on keskusteluja, läheisyyttä, leikkejä ja mukavaa yhdessäoloa.

Leirit alkavat perjantai-iltana n. klo 18 ja päättyvät sunnuntaina iltapäivällä. Leirejä on vetämässä 5-6 hengen tiimit ja leireille otetaan maksimissaan 22 leiriläistä leiriä kohden.

Syksyn 2018 leirit ovat 

K-20 Ihmissuhteet ja rakkaus - Munkkiniemen nuorisotalo, Helsinki 5.-7.10.

K-20 "Ihra" on taas täällä <3 Kaikkien aikojen syysleirisuosikki tekee paluun useamman vuoden tauon jälkeen! <3 Tule siis keskustelemaan ihmisten merkityksestä omassa elämässä: rakastumisesta, rakastamisesta, ystävyydestä ja kaikesta näiden väliltä <3 Sekä tietysti irtaantumaan arjesta ja viettämään hauskaa leiriviikonloppua lämpimässä tunnelmassa <3

HUOM. Leiripaikaksi vaihtui Munkkiniemen nuorisotalo alkuperäisen Haukan pesän sijaan Haukan pesän myynnin vuoksi.

Kauhu ja todellisuus - Östis, Helsinki 12.-14.10.

Uskotko kummituksiin? Onko sänkysi alla joskus ollut hirviö? Mistä kauhu syntyy? Painajaiset. Kauhun psykologia. Miksi ihmiset kokevat yliluonnollisia asioita? Zombiet, kiroukset, kirvesmurhaajat, terrorismi, sota, sairaudet... Onko yliluonnollinen pelottavampaa kuin luonnollinen? Lisääkö tieto kauhua? Kuka päättää, mikä on pelottavaa? Entä mikä on totta? Lähde rohkeasti pohtimaan kauhun ja todellisuuden rajoja protuseurassa. Myös ilonpito sallittu!

Luonnollisuus ja Luonnottomuus - Pohjantila, Loimaa 26.-28.10

Olemmeko riippuvaisia luonnosta vai luonto meistä? Mikä on luonnollista? Pitääkö ihmisellä olla luontosuhde? Luonnollinen = hyvä? Luonnoton = paha? Ihmiskunnan pitäisi nousta takaisin puuhun! Onko luonto luonnoton? Se tuli ihan luonnostaan. Tule Loimaan luonnon keskellä keskustelemaan ja leikkimään hyvässä seurassa ja löydä luonnollisen ja luonnottoman kiehtovat ja karmivat ulottuvuudet!

 

SYKSYLLE 2018 ALUNPERIN SUUNNITELTU RUOTSINKIELINEN RÖRELSE-LEIRI JOUDUTTIIN OSALLISTUJIEN PUUTTEEN VUOKSI PERUMAAN

Ilmoittautuminen

Syysleirit ovat avoimia kaikille protuleirin käyneille, siis myös saman kesän protuleiriläisille tietyin rajoituksin*). Aiempina vuosina leirinsä käyneiden ilmoittautuminen alkaa loppukeväällä, 20.4.2018. Ilmoittautumislomake löytyy  syysleirien omilta sivuilta, jotka on lueteltu yllä.

Tiimiläiseksi ilmoittaudutaan viimeistään 22.7.2018 ja tiimikoulutus järjestetään Helsingissä, 18.-19.8.2018. Syysleiritiimiin voi lähteä kuka tahansa, joka on saanut koulutuksen appariksi tai ohjaajaksi vähintään viimeisten 2 vuoden aikana.

 

HUOMIOI ilmoittautumislomaketta täyttäessäsi:

- Koulu kohtaan merkitään ensimmäisen oman protuleirin aika ja paikka!  

- Vaihtoehtoinen leiripaikka ja -aika kohtiin merkitään jotain hyvin lyhyttä, esim "..." tai "---". Niitä ei siis tarvita, mutta lomake vaatii niiden täyttämisen.

- Kohdassa Muuta ole hyvä ja kerro lyhyesti protukokeneisuudestasi.  


KÄVITKÖ PROTULEIRIN SAMANA KESÄNÄ, KUIN SYYSLEIRI ON?

*) Saman kesän leiriläisten ilmoittautuminen alkaa vasta kesäleirien päätyttyä, jotta loppukesän leiriläiset olisivat tasa-arvoisessa asemassa alkukesän leiriläisten kanssa. Samalle syysleirille otetaan enintään neljä samalla kesäleirillä ollutta. HUOM. saman kesän leiriläisten ilmoittautuminen alkaa vasta viimeisen leirin päättymisen jälkeen (ma 13.8.2018).


USEALLE SYYSLEIRILLE

Jatkoleirien määrälle vuodessa ei ole ylärajaa, joten halutessasi voit ilmoittautua vaikka kaikille syysleireille.

HUOM. Ennen 13.8. nettisivujen kautta ei voi ilmoittautua usealle jatkoleirille, joten joudut ilmoittutumaan sähköpostilla, jos haluat usealle syysleirille tai olet käynyt samana vuonna kesäjatkoleirin.

Sähköpostilla ilmoittautuminen

Jos et voi teknisen ongelman takia ilmoittautua syysleirille netissä, ilmoittaudu sähköpostitse toimiston kautta.

Toimi näin: Lähetä sähköposti osoitteeseen protu@protu.fi. Viestin otsikoksi "Ilmoittautuminen syysleirille" ja viestikenttään seuraavat tiedot:

* Käyttäjätunnuksesi Protun sivuilla (yleensä muotoa Sukunimi Etunimi) 

 * Koko nimesi etu- ja sukunimineen * Osoitteesi * Leiri(t), jo(i)lle haluat ilmoittautua (teema, aika ja paikka) * Vaihtoehtoinen syysleiri, jos kyseinen leiri on jo täynnä * Saako yhteystietosi antaa myös muille leirin leiriläisille? * Prometheus-leiri, jolle osallistuit kesällä.

Leirimaksu

Leirin hinta on 60 € ja se kattaa majoituksen, ylläpidon ja tapaturmavakuutuksen. Tapaturmavakuutus kattaa Suomen sosiaalivakuutuksen piiriin kuuluvat (=suomalainen KELA-kortti). Leirimaksu maksetaan leirin aikana käteisellä; mikäli haluat maksaa leirin jälkeen laskulla, lisätään hintaan 5 € laskutuslisä.

Alennus kesäjatko- tai talvileirin kanssa

Vuonna 2018 vähintään yhden syysleirin sekä talvileirin/kesäjatkoleirin käyvien on mahdollista saada 25 € alennusta leirien yhteishinnasta. (Esim. 1 syysleiri 60 € + talvileiri 185 €, yht. 245 €, hinnasta -25 €, lopulta maksettavaa jää 220 €). Alennus annetaan jälkimmäisen leirin hinnasta. Saadaksesi alennuksen ota hyvissä ajoin yhteyttä jatkoleirijaostoon jatkoleiri@protu.fi

 

Leirin peruminen 

Peruutuksesta on ilmoitettava hyvissä ajoin, viimeistään neljä viikkoa ennen leirin alkua, ja ilmoitus tulee tehdä aina toimistolle sähköpostitse: protu@protu.fi ja jos leirin alkuun on vain muutama päivä, ilmoitus tehdään myös tiimille.

-   Jos peruutus tapahtuu myöhemmin kuin neljä viikkoa ennen leiriä, on peruutusmaksu puolet leirimaksusta.

-   Sairaanhoitajan tai lääkärin todistuksella osoitetussa sairastapauksessa ei peruutusmaksua peritä.

Leiriä voi kuitenkin vaihtaa maksutta tämän neljän viikon aikana toiseen saman vuoden syysleiriin, jolla on tilaa.

-   Mikäli leiriläinen ei tullut leirille eikä ilmoittanut peruutuksesta, leirimaksu peritään kokonaisuudessaan.

Kaikki maksu- ja peruutusasiat hoidetaan toimiston kanssa.

Jonottaminen

Mikäli leiri, jolle haluaisit on täynnä , ota yhteyttä toimistoon protu@protu.fi ja ilmoita halustasi jonottaa perumispaikkaa. 

Missä syysleirit järjestetään?

Tänäkin vuonna Protun syysleirit levittäytyvät alueellistamisen periaatteiden mukaisesti maakuntiin, mutta myös pääkaupunkiseutua on muistettu. Leirikirjeessä kerrotaan, miten paikalle kannattaa saapua (yhteiskuljetuksella, bussilla, junalla, kimppakyydillä jne).

© Prometheus-leirin tuki ry