Testisivu2

Tammi: kapea teksti (jos tähän lisää bulletkohtien perään tyhjiä rivejä shift+enter, ne näkyvät muokkausnämykässä mutta eivät tallennu – eli eivät näy kun avaa sivun muokattavaksi uudelleen – eivät näy sivulla)

  • Hakeudu tiimiläiseksi lomakkeella: Apuohjaajaksi hakeminen alkaa täyttämällä lomake.Lomakkeella valitaan myös
   Jos olet vasta käynyt leirin ja haet ensimmäistä kertaa appariksi, i on UA = uusi apuohjaaja.

 

  • Jäsenyys: Appariksi edellytetään tulijoilta Protun jäsenyyttä.Jos haluat appariksi, mutta et ole vielä jäsen, hakemuslomake ohjaa sinut liittymään jäseneksi.

 

  • Infoviesti: Kun olet täyttänyt lomakkeen, saat sähköpostilla muistutuksen koulutuksiin ilmoittautumiseta ja tietoa apuohjaajuudesta.
   Tietopaketti lähetetään myös alle 18-vuotiaiden huoltajalle.

 

 • Koulutukset: Ilmoittaudu tarvittaviin koulutuksiin, joita järjestetään eri puolilla Suomea ja etämuotoisena marras–helmikuun aikana.
  Jos haet apuohjaajaksi ensimmäistä kertaa, tutustu ohjeistukseen ennen koulutuksiin ilmoittautumista

WP: Lista (jos tähän lisää bulletkohtien perään tyhjiä rivejä shift+enter, ne näkyvät ja jäävät näkymään muokkausnämykässä, mutta eivät näy sivulla)

 • Hakeudu tiimiläiseksi lomakkeella: Apuohjaajaksi hakeminen alkaa täyttämällä lomake. Lomakkeella valitaan myös

  Jos olet vasta käynyt leirin ja haet ensimmäistä kertaa appariksi, on UA = uusi apuohjaaja.

 • Jäsenyys: Appariksi edellytetään tulijoilta Protun jäsenyyttä. Jos haluat appariksi, mutta et ole vielä jäsen, hakemuslomake ohjaa sinut liittymään jäseneksi.

 • Infoviesti: Kun olet täyttänyt lomakkeen, saat sähköpostilla muistutuksen koulutuksiin ilmoittautumiseta ja tietoa apuohjaajuudesta. Tietopaketti lähetetään myös alle 18-vuotiaiden huoltajalle.

 • Koulutukset: Ilmoittaudu tarvittaviin koulutuksiin, joita järjestetään eri puolilla Suomea ja etämuotoisena marras–helmikuun aikana. Jos haet apuohjaajaksi ensimmäistä kertaa, tutustu ohjeistukseen ennen koulutuksiin ilmoittautumista