Leirin valinta

Ilmoittautuminen

Vahvistus / maksu

Tilausvahvistus

Anmälning för lotterivinnare: Svenskspråkig

ti 01.10.2024 - ti 01.10.2024

  • Protu
  • Leirikesä 2024
  • Koko Suomi

Ilmoittautumistilanne

1 / 100

  • Ilmoittautuminen arvonnassa voittaneille - perushintainen

399,00 

Leirin kuvaus

ANMÄL DIG TILL DETTA ANMÄLNINGSSLÄGER ENDAST OM DU HAR FÅTT ETT E-POSTMEDDELANDE ATT DU HAR VUNNIT EN PLATS PÅ ETT LÄGER. ALLA ANDRA ANMÄLNINGAR KOMMER ATT AVVISAS.

ANMÄL DIG SENAST TORS 29.2.

Vänligen observera inte datumet för anmälningslägret, det är 1.10 endast av tekniska skäl.

Om du har fått ett e-postmeddelande att du har vunnit en plats i utlottningen för ett ungdomsläger eller sennuläger sommaren 2024 kan du anmäla dig och betala för din anmälning via detta anmälningsformulär. Anmäla dig senast torsdagen den 29.2 (om du inte anmäler dig inom den angivna tiden förlorar du din lägerplats). När du anmäler dig ska du ange all nödvändig information (observera att lägerdeltagare måste ha en annan e-postadress än vårdgivaren, dvs. sin egen e-postadress). Du kan betala för lägret direkt eller välja att betala med faktura. Samtidigt kan du be om ett rabatt baserad på låg inkomst. När du har anmält dig till ett anmälningsläger kommer Protus kansli att placera dig på det egentliga lägret där du har vunnit en plats. Detta kommer att ske inom cirka 10 dagar efter din anmälning. Ditt egentliga läger kommer då att visas på din Egen hemsida.

Om du inte har vunnit en plats i utlottningen och inte har informerats via e-post, anmäl dig inte till detta läger. Anmälning till detta anmälningsläger innebär inte att du kommer att få en lägerplats. Felaktiga anmälningar kommer att avvisas. Om du felaktigt har anmält dig till ett läger utan att vinna en lägerplats kan du begära en återbetalning från Protus kansli. Kontakta i så fall protu@protu.fi.

Leirityypin kuvaus

Perushintaiset nuorten leirit ja sennuleirit

Leiripaikka –


Katso tieto leiripaikasta saamastasi sähköpostista arvontatuloksesta.

Du kan se din faktiska campingplats i det e-postmeddelande du fick om lottningsresultatet.

Look up the campsite in the email you received about the lottery outcome.

Tutustu leiripaikkaan