Leirin valinta

Ilmoittautuminen

Vahvistus / maksu

Tilausvahvistus

Ilmoittautuminen arvonnassa voittaneille: teemaleirit, hintaluokka 1

ti 01.10.2024 - ti 01.10.2024

  • Protu
  • Leirikesä 2024
  • Koko Suomi

Ilmoittautumistilanne

2 / 200

  • Ilmoittautuminen arvonnassa voittaneille – teema - hintaluokka 1

430,00 

Leirin kuvaus

ILMOITTAUDU TÄLLE ILMOITTAUTUMISLEIRILLE VAIN, JOS OLET SAANUT SÄHKÖPOSTISSA TIEDON LEIRIPAIKAN VOITTAMISESTA. MUUT ILMOITTAUTUMISET HYLÄTÄÄN.

ILMOITTAUDU VIIMEISTÄÄN TO 29.2.

Pyydämme olemaan kiinnittämättä huomiota ilmoittautumisleirin päivämäärän, se on 1.10. vain teknisistä syistä.

Jos olet saanut sähköpostissa tiedon leiripaikan voittamisesta arvonnassa kesän 2024 nuorten teemaleireille: Liikuntaleiri, Musiikkileiri, Sanatataideleiri, Tanssileiri ja Teatterileiri, voit ilmoittautua ja maksaa ilmoittautumisesi tällä ilmoittautumisleirillä. Ilmoittaudu viimeistään torstaina 29.2. (jos et ilmoittaudu määräaikaan mennessä, menetät leiripaikkasi). Anna ilmoittautuessassi kaikki tarvittavat tiedot (huomaathan, että leiriläisellä täytyy olla eri sähköpostiosoite kuin huoltajalla, eli oma sähköposti). Voit maksaa leirin heti tai valita laskun. Samalla voit tarvittaessa pyytää vähävaraisalennusta. Kun olet ilmoittautunut ilmoittautumisleirille, Protun toimisto sijoittaa sinut varsinaiselle leirille, jonne olet voittanut paikan. Tämä tapahtuu n. 10 päivän kuluessa ilmoittautumisestasi. Sen jälkeen oma varsinainen leirisi näkyy Omalla etusivullasi.

Jos et ole voittanut leiripaikkaa arvonnassa ja saanut siitä tietoa sähköpostitse, älä ilmoittaudu tälle leirille. Tälle ilmoittautumisleirille ilmoittautuminen ei merkitse leiripaikan saamista. Virheelliset ilmoittautumiset hylätään. Jos olet virheellisesti ilmoittautunut leirille ilman, että olet voittanut leiripaikan, voit pyytää rahojen palauttamista Protun toimistolta. Ota tässä tapauksessa yhteyttä protu@protu.fi.

Leirityypin kuvaus

Teemaleirit: Liikuntaleiri, Musiikkileiri, Sanatataideleiri, Tanssileiri ja Teatterileiri

Leiripaikka –


Katso tieto leiripaikasta saamastasi sähköpostista arvontatuloksesta.

Du kan se din faktiska campingplats i det e-postmeddelande du fick om lottningsresultatet.

Look up the campsite in the email you received about the lottery outcome.

Tutustu leiripaikkaan