Leirin valinta

Ilmoittautuminen

Vahvistus / maksu

Tilausvahvistus

International Oriniemi 28.7.

su 28.07.2024 - su 04.08.2024

  • Ukko Suden tie 20
  • 20900 Turku
  • Turun seutu

Ilmoittautumistilanne

18 / 18

  • International

399,00 

Tämä leiri on kiinni.

Leirityypin kuvaus

Curious pondering, games and activities, deep dialogues, new friends, interesting opinions, camp life and a good time. Prometheus camps are all of this and even more.

International-camps English-language camps, meant mainly for campers with a native language other than Finnish or Swedish. A small quota is reserved for campers with Finnish or Swedish as their native language, but who have sufficient proficiency in English to express themselves adequately.

The queue for this camp can be entered by email (protu@protu.fi).

International-leiri on englanninkielinen leiri, joka on tarkoitettu muille kuin suomea tai ruotsia äidinkielenä puhuville. Pieni kiintiö on osoitettu myös suomen- tai ruotsinkielisille, joiden englanninkielen taito on kuitenkin riittävä tehokkaaseen itseilmaisuun.

Leirin jonoon voi ilmoittautua sähköpostitse (protu@protu.fi).

Leiripaikka Oriniemi

Aurinko, meri ja protuleiri. Oriniemi on rakastettu leiripaikka Turun Hirvensalossa, jonne tullaan joka kesä pohtimaan elämää kauempaakin. Päärakennuksessa iso sali ja takkahuone. Majoittuminen 6 hengen huoneissa. Sisä-wc. Suihkumahdollisuus juoksevalla vedellä, mutta pääosin peseydytään puusaunassa muuripadassa lämmitettävällä vedellä. Rannalla laituri, josta pääsee mereen uimaan. Hyvät julkiset yhteydet Turun keskustasta, Helsingistä ja Tampereeltakin vain n. 2,5h ajomatka.

”Leiripaikka oli ihan mahtava ja tykkäsin tosi paljon merenläheisestä sijainnista. Suihkut ja vessat oli vasta uusittu joka oli mahtavaa! Sauna oli ihanan tunnelmallinen ja lähellä rantaa. Eli tykkäsin tosi paljon.” -Venla, kesän 2018 leiriläinen

Oriniemen partiomaja
Oriniemen retkeilymaja (Karttapaikka)
Oriniemi (Google Maps)

Tutustu leiripaikkaan