Leirin valinta

Ilmoittautuminen

Vahvistus / maksu

Tilausvahvistus

Kuvataideleiri Oriniemi 7.7.

su 07.07.2024 - su 14.07.2024

  • Ukko Suden tie 20
  • 20900 Turku
  • Turun seutu

Ilmoittautumistilanne

18 / 18 (Jonossa 1)

  • Kuvataideleiri

465,00 

Tälle leirille ei voi enää ilmoittautua.

Leirityypin kuvaus

Kuvataideleiri on Prometheus-leiri, jolla leiriteemoja käsitellään myös kuvataiteen keinoin taidetta katsoen ja siitä keskustellen sekä tietenkin itse tehden. Leirillä käytetään monipuolisesti erilaisia tekniikoita piirustuksesta ja maalauksesta muotoiluun ja ympäristötaiteeseen. Leirimaksu sisältää leirillä käytettävät materiaalit.

Leiripaikka Oriniemi

Aurinko, meri ja protuleiri. Oriniemi on rakastettu leiripaikka Turun Hirvensalossa, jonne tullaan joka kesä pohtimaan elämää kauempaakin. Päärakennuksessa iso sali ja takkahuone. Majoittuminen 6 hengen huoneissa. Sisä-wc. Suihkumahdollisuus juoksevalla vedellä, mutta pääosin peseydytään puusaunassa muuripadassa lämmitettävällä vedellä. Rannalla laituri, josta pääsee mereen uimaan. Hyvät julkiset yhteydet Turun keskustasta, Helsingistä ja Tampereeltakin vain n. 2,5h ajomatka.

”Leiripaikka oli ihan mahtava ja tykkäsin tosi paljon merenläheisestä sijainnista. Suihkut ja vessat oli vasta uusittu joka oli mahtavaa! Sauna oli ihanan tunnelmallinen ja lähellä rantaa. Eli tykkäsin tosi paljon.” -Venla, kesän 2018 leiriläinen

Oriniemen partiomaja
Oriniemen retkeilymaja (Karttapaikka)
Oriniemi (Google Maps)

Tutustu leiripaikkaan