Leirin valinta

Ilmoittautuminen

Vahvistus / maksu

Tilausvahvistus

International Oriniemi 30.7.

su 30.07.2023 - su 06.08.2023

  • Ukko Sudentie 20
  • 20900 Turku
  • Turun seutu

Ilmoittautumistilanne

17 / 17

  • International

369,00 

Leirin kuvaus

Sign-up queue is not available for International camps.

Jonotus ei ole saatavilla International-leireille.

Leirityypin kuvaus

Curious pondering, games and activities, deep dialogues, new friends, interesting opinions, camp life and a good time. Prometheus camps are all of this and even more.
International-leiri on englanninkielinen leiri, joka on tarkoitettu muille kuin suomea tai ruotsia äidinkielenä puhuville. Pieni kiintiö on osoitettu myös suomen- tai ruotsinkielisille, joiden englanninkielen taito on kuitenkin riittävä tehokkaaseen itseilmaisuun.

Leiripaikka Oriniemi

Aurinko, meri ja protuleiri. Oriniemi on rakastettu leiripaikka Turun Hirvensalossa, jonne tullaan joka kesä pohtimaan elämää kauempaakin. Päärakennuksessa iso sali ja takkahuone. Majoittuminen 6 hengen huoneissa. Sisä-wc. Suihkumahdollisuus juoksevalla vedellä, mutta pääosin peseydytään puusaunassa muuripadassa lämmitettävällä vedellä. Rannalla laituri, josta pääsee mereen uimaan. Hyvät julkiset yhteydet Turun keskustasta, Helsingistä ja Tampereeltakin vain n. 2,5h ajomatka.

”Leiripaikka oli ihan mahtava ja tykkäsin tosi paljon merenläheisestä sijainnista. Suihkut ja vessat oli vasta uusittu joka oli mahtavaa! Sauna oli ihanan tunnelmallinen ja lähellä rantaa. Eli tykkäsin tosi paljon.” -Venla, kesän 2018 leiriläinen

Oriniemen partiomaja
Oriniemen retkeilymaja (Kansalaisen karttapaikka)
Oriniemi (Google Maps)

Tutustu leiripaikkaan