Kirjautuminen
Voit kirjautua antamalla joko käyttäjätunnuksesi tai käyttäjätiliisi tallennetun sähköpostiosoitteesi.
Huomaathan, että salasanassa isot ja pienet kirjaimet ovat eri merkkejä.

Käyttäjätili

Uudet käyttäjät voivat tällä lomakkeella luoda itselleen käyttäjätunnuksen.

HUOM: Jos olet jo käynyt protuleirin, sinulla on jo käyttäjätunnus. Älä tällöin luo uutta tunnusta, vaan pyydä olemassa olevalle tilillesi uusi salasana. (Käyttäjätunnus on yleensä Sukunimi Etunimi, esimerkiksi "Porilainen Piia". Huomaa, että jos huoltajasi on ilmoittanut sinut leirille, tilin sähköpostiosoite saattaa olla myös huoltajasi sähköpostiosoite. Voit vaihtaa osoitteen omaksesi kirjauduttuasi. Jos olet epävarma, onko sinulla tunnusta, tai kirjautuminen ei onnistu, otathan yhteyttä Protun toimistoon, yhteystiedot löydät sivun alalaidasta.)

Rekisteröitymällä sivustollemme annat Prometheus-leirin tuki ry:lle luvan lähettää sinulle sähköposteja käyttämiisi Protun palveluihin, tapahtumiin osallistumisiin ja muuhun yhdistyksen toimintaan liittyen. Voit valita käyttäjätilisi asetuksista, haluatko vastaanottaa yhdistyksen uutiskirjeitä ja tiedotteita. Jos olet alle 18-vuotias, et saa rekisteröityä sivustolle ilman huoltajasi lupaa.

Prometheus-leirin tuki ry noudattaa tietosuoja-asetusta (GDPR). Käyttäjien henkilötietojen käsittelyn perusteet ovat kuvattuja tietosuojaselostessa.

© Prometheus-leirin tuki ry