Kirjautuminen
Voit kirjautua antamalla joko käyttäjätunnuksesi tai käyttäjätiliisi tallennetun sähköpostiosoitteesi.
Huomaathan, että salasanassa isot ja pienet kirjaimet ovat eri merkkejä.

Uutiset

03.02.2023
Sisältö:

Ilmoitautumisen avautuminen kesän protuleireille viivästyy nettisivu-uudistuksen takia. Ilmoittautuminen leireille avautuu Protun uusilla nettisivuilla tiistaina 7.3. klo 10. Uudet nettisivut julkaistaan edeltävällä viikolla 9 osoitteessa protu.fi.

Uusilla sivuilla ilmoittautumisen leirille voi tehdä joko leiriläinen tai huoltaja omalla käyttäjätilillään. Suosittelemme rekisteröimään käyttäjätilin vasta uusilla sivuilla.

03.02.2023
Sisältö:

Oletko ollut protuleirillä tai protutoiminnassa ja olet ehdolla huhtikuun eduskuntavaaleissa? Ilmoita itsestäsi! Prometheus-leirin tuki ry ylläpitää listaa protutaustaisista kansanedustajaehdokkaista: https://www.protu.fi/eduskuntavaalit2023

31.01.2023
Sisältö:

Tervetuloa Protun jaostolaispäiville oppimaan, keskustelemaan ja viettämään aikaa yhdessä protuillen! Jaostolaispäivien teemana on tällä kertaa antirasismi ja vuorovaikutus. Tapahtuma järjestetään 3.–5.3.2023 Helsingissä Östersundomin leirikeskuksessa (Knutersintie 915).

Ohjelmassa on mm. Elina Kauppilan (Onni & hoiva oy) koulutus vuorovaikutuksesta sekä Liban Sheikhin (Anti-rasistinen Foorumi) koulutus antirasismista.

25.01.2023
Sisältö:

Prometheus-leirin tuki ry piti ylimääräisen yleiskokouksen tiistaina 24.1.2023. Yleiskokous valitsi Sointu Fabritiuksen yhdistyksen hallitukseen jäljellä olevalle kaudelle 2022–2023. Sointu toimii Protussa myös ruotsinkielisen työryhmän, svenskagruppenin, puheenjohtajana.  Hallituksen jäsenenä Sointu haluaa tuoda esiin näkökulmia ruotsinkieliseltä puolelta, vahvistaa Protun kaksikielisyyttä ja edistää neuroepätyypillisten huomioon ottamista yhdistyksen toiminnassa. Lisätiedot: hallitus@protu.fi

24.01.2023
Sisältö:

Uteliasta pohdintaa, syvällisiä keskusteluja ja innostavia väittelyitä talvilomalla? Ilmoittautuminen Protun talvilomaleirille on auki!

Talvilomaleirin sisältö vastaa täysin kesällä järjestettävien nuorten leirien sisältöä, ainoa ero on ajankohta. Leiri on avoin kaikille 8.- tai 9.-luokkalaisille.

Ota askel ajatukseen ja tule talvilomaleirille!

18.01.2023
Sisältö:

Rakkaan järjestömme 30-vuotista taivalta juhlitaan 25. maaliskuuta Kalliolan setlementtitalolla Helsingissä ja juuri sinut on kutsuttu! Luvassa on upeaa ohjelmaa, musiikkia ja puheita! Tervetuloa osoitteeseen Sturenkatu 11 klo 18:30.

Juhlaan ovat tervetulleita kaikki toiminnassamme mukana olleet, uusista leiriläisistä vanhoihin aktiiveihin. Kutsuthan siis vanhat leiriläisesi, tiimiläisesi, kanssajaostolaisesi ja ystäväsi mukaan juhlimaan!

12.01.2023
Sisältö:

Protun ylimääräinen yleiskokous järjestetään tiistaina 24.1.2023 klo 18 Protun toimistolla (Palkkatilantori, liiketila 7, Helsinki). Kokoukseen on myös mahdollista osallistua etänä Zoomin kautta.

Protun hallitukseen haetaan jäsentä jäljellä olevalle toimikaudelle 2022-2023. Lopullinen valittavien jäsenten määrä vahvistetaan yleiskokouksessa.

Sivut

© Prometheus-leirin tuki ry