Kirjautuminen
Voit kirjautua antamalla joko käyttäjätunnuksesi tai käyttäjätiliisi tallennetun sähköpostiosoitteesi.
Huomaathan, että salasanassa isot ja pienet kirjaimet ovat eri merkkejä.

Uutiset

26.02.2021
Sisältö:

Voit ilmoittautua nyt Protun nettisivujen koulutussivulla kaikkiin Super2-koulutukset korvaaviin Zoom-muotoisiin etäkoulutuksiin: introihin, harjoituksiin ja jatkoihin sekä rekrykeskusteluihin. Kaikki etäkoulutukset ovat osallistujille maksuttomia.

26.02.2021
Sisältö:

Du kan nu anmäla dig på Protus sidor till de distansutbildningar på Zoom som ersätter SVENSKA2-utbildningen. Intro- , övnings-, fortsättnings och rekrydiskussionsmodulerna finns på utbildningssidorna på Protus nätsida:

17.02.2021
Sisältö:

Koronavirusepidemian jatkuessa kaikki leirinvetäjien lähikoulutukset (SUPER2 ja SVENSKA2) helmi- ja maaliskuussa korvataan vuorovaikutteisillä etäkoulutuksilla ja -tehtävillä.

Uudessa mallissa viikonlopun SUPER2/SVENSKA2-koulutus jakautuu nyt useampaan vuorovaikutteiseen Zoom-etäkoulutusmoduuliin:

16.02.2021
Sisältö:

Ovatko Protun kirjatut periaatteet unohtuneet mielestäsi edellisille vuosikymmenille? Olisiko sinulla mielessäsi jokin uusi arvo tai periaate, joka pitäisi lisätä Protun toimintaan? Pitäisikö joitain arvoja ehdottomasti säilyttää? Oletko pohdiskelija tai visionääri? Jos vastasit edes yhteen kohtaan kyllä, tarvitsemme Sinun apuasi!

15.02.2021
Sisältö:

Oletko ehdolla huhtikuun kuntavaaleissa? Protu julkaisee listan protutaustaisista ja Protun arvoihin sitotuneista ehdokkaista www-sivuillaan ja viestii ehdokkaista Protun kanavissa huhtikuun alussa. Jos olet ehdolla, lähetäthän ilmoittautumisesi sunnuntaihin 28.3. mennessä tällä lomakkeella.

15.02.2021
Sisältö:

Kevään koulutustarjontaan on lisätty ylimääräinen etäkoulutus täysi-ikäisten vastuusta (Etä-D) 21.2. klo 10! Kyseessä on täysi-ikäisille tiimiläisille suunnattu etäkoulutus, jossa aiheina ovat tiimiläisen vastuu yli 18-vuotiaille sekä leiriläisten moninaisuus.

Ilmoittaudu koulutukseen.

08.02.2021
Sisältö:

Protu varautuu koronavirusepidemian jatkumiseen perumalla leirinvetäjien lähikoulutukset helmi- ja maaliskuussa. Peruttujen lähikoulusten tilalle järjestetään korvaavaa etäkoulutusta. Muutos koskee kaikkia SUPER2- ja SVENSKA2-koulutuksia ajalla 27.2.–28.3.2021.

Lisätietoa etäkoulutuksista on luvassa lähiaikoina. Seuraa tiedotusta Protun nettisivuilla ja sosiaalisessa mediassa!

Lisätiedot: koulutus@protu.fi

 

--

05.02.2021
Sisältö:

Protun toimisto on poikkeuksellisesti kiinni perjantaina 5.2. Palvelemme jälleen normaalien aukioloaikojen mukaisesti tiistaina 9.2. Etäkoulutuksiin liittyvissä asioissa voit olla yhteydessä Protun vapaaehtoistoimijoihin koulutusjaostossa koulutus@protu.fi.

Sivut

© Prometheus-leirin tuki ry