Kirjautuminen
Voit kirjautua antamalla joko käyttäjätunnuksesi tai käyttäjätiliisi tallennetun sähköpostiosoitteesi.
Huomaathan, että salasanassa isot ja pienet kirjaimet ovat eri merkkejä.

Uutiset

19.01.2022
Sisältö:

Protun sivuille on nyt avattu uusia etäkoulutuksia. Kakkoskoulutusten suorittaminen etänä on nyt mahdollista kaikille kesällä 2022 tiimiin haluaville.

SUPER2-koulutus jakautuu nyt kolmeen vuorovaikutteiseen Zoom-etäkoulutusmoduuliin:

1. Etä-Super2-SUUNNITTELU (3 h)
2. Etä-Super2-LEIRITUNNELMA (3 h)
3. Etä-Super2-HARJOITUKSET (4 h), jonka käymistä suositellaan viimeisenä.

Aikaisemmin leiriä vetäneille järjestetään oma moduuli Etä-Super2-VANHAT. Lisäksi UVAt ja VVAt käyvät Etä-Super2-REKRYKESKUSTELU-moduulin.

18.01.2022
Sisältö:

Protussa on otettu käyttöön turvallisen tilan periaatteet ja laadittu ohjeet toiminnalle häirintätilanteissa. Periaatteilla ja ohjeilla haluamme vahvistaa toimintakulttuuria, jossa jokainen voi tuntea olevansa turvassa ja kunnioitettu. Lähtökohtana on, että jokainen protu on vastuussa omalla toiminnallaan turvallisesta ilmapiiristä ja että kaikkeen häirintään puututaan.

Voit tutustua Protun turvallisen tilan periaatteisiin ja toimintaohjeisiin häirintätilanteissa täällä.

17.01.2022
Sisältö:

Voimassa olevat koronarajoitukset vaikuttavat Protun leirinvetäjien koulutuksiin. Tammi- ja helmikuussa UA1-, SUPER1/SVENSKA1- ja SUPER2/SVENSKA2-koulutuksiin voivat osallistua vain 2003 syntyneet ja sitä nuoremmat. Tätä vanhempien ilmoittautumiset tammi- ja helmikuun lähikoulutuksiin poistetaan, ja he voivat itse ilmoittautua korvaaviin koulutuksiin.

17.01.2022
Sisältö:

Hei sinä ihana protu – mitkä ovat mielestäsi Protun tulevaisuuden arvot? Kartoitamme kyselyllä, minkä arvojen juuri sinun ja teidän mielestänne pitäisi ohjata Protun toimintaa tulevaisuudessa. Kerro meille yhdestä viiteen tärkeintä arvoa ja halutessasi perustele vastauksesi. Vastauksia käytetään hyödyksi Protun strategiatyössä, ja toivommekin vastauksia mahdollisimman monelta protulta. Jokainen näkemys on arvokas!

13.01.2022
Sisältö:

Protun ykköskoulutukset (SUPER1/UA1) on mahdollista suorittaa vuonna 2022 myös etämuotoisena. Voit ilmoittautua nyt SUPER1-koulutuksia vastaaviin etäkoulutuksiin koulutussivulta.

Jos koulutukseen ilmoittautumisesi on peruttu koronarajoitusten vuoksi, osallistu etäkoulutuksiin, jotta voit päästä tiimiin. Voi myös ilmoittautua suoraan etäkoulutusiin, vaikka et olisi ilmoittautunut lähikoulutukseen.

07.01.2022
Sisältö:

Voimassa olevien koronarajoitusten takia Protun SUPER1-, SVENSKA1- ja UA1-koulutukset viikonloppuna 15.-16.1.2022 järjestetään vain alle 18-vuotiaille eli 2004 syntyneille ja sitä nuoremmille koulutettaville.

Lähetämme koulutuskirjeet maanantaina 10.1. näille alle 18-v. osallistujille. Selvitämme vielä paikkakuntakohtaisia koronalinjauksia, mutta jo nyt on tiedossa, että Östiksen ja Porkkalanniemen koulutuksiin osallistuvilta 16–17-vuotiailta edellytetään koronapassia, jonka kouluttajat tarkistavat paikanpäällä.

05.01.2022
Sisältö:Kaipaatko älyllistä virikettä ja kiinnostavia keskusteluja heti vuoden alkuun? Tule Nufitiin haastamaan ja haastelemaan eri alojen huippuasiantuntijoiden kanssa!

Nuorten filosofiatapahtuma eli Nufit järjestetään etätapahtumana 21.-22.1.2022 otsikolla "Hankala matka A:sta B:hen". Teema kiemurtelee tällä kerralla niin prosessien lineaarisuuteen kuin kirjaimellisesti reitteihin ja etäisyyksiin liittyvissä kysymyksissä.

Protu on Nufitin yhteistyökumppani.

03.01.2022
Sisältö:

Joulukuun lopussa voimaan tulleiden koronarajoitusten takia Protun SUPER1- ja UA1-koulutukset viikonloppuna 8.–9.1.2022 järjestetään vain alle 18-vuotiaille eli 2004 syntyneille ja sitä nuoremmille koulutettaville.

Selvitämme vielä paikkakuntakohtaisia koronalinjauksia ja lähetämme koulutuskirjeet alle 18-vuotiaille koulutuksiin ilmoittautuneille huomenna tiistaina 4.1.

22.12.2021
Sisältö:

Protu varautuu siihen, että tulevat koronarajoitukset vaikuttavat Protun toimintaan alkukeväällä 2022.

Jaostolaispäivät, jotka oli alunperin tarkoitus järjestää Helsingissä Munkkiniemen nuorisotalolla 8.–9.1., siirtyy myöhempään ajankohtaan keväällä.

Tiedotamme koronarajoitusten vaikutuksista leirinvetäjien koulutuksiin ja muuhun toimintaan maanantaina 3.1.

korona@protu.fi

Sivut

© Prometheus-leirin tuki ry