Kirjautuminen
Voit kirjautua antamalla joko käyttäjätunnuksesi tai käyttäjätiliisi tallennetun sähköpostiosoitteesi.
Huomaathan, että salasanassa isot ja pienet kirjaimet ovat eri merkkejä.

Hae kokkaamaan kesän 2018 leireille! Haku auki 4.3. asti!

“Porise rauhassa, mutta älä pala loppuun tai pohjaan. Raasta hermojasi vähemmän kuin porkkanaa, laita pata kattilaa soimaa(n). Hämmennä askarteluillasi tai vitseilläsi leiriporukkaa ja samalla vähän soppaa. Rakastuta rahkoillasi, kiittele kiisseleilläsi ja muista, ettei ole koskaan tilannetta, jota popparit eivät pelastaisi.” - Menneen kesän kokki

Kokkien päätehtävä leireillä on olla vastuussa ruokalistan suunnittelusta, aineiden hankkimisesta ja ruoanlaitosta. Kokeilta myös edellytetään vastuullisuutta, yhteistyökykyä, järjestelmällisyyttä, perushygieniaa ja ruoanlaittotaitoja. Pääkokin tulee olla täysi-ikäinen ja leirin talousvastuu jakautuu hänen ja toisen ohjaajan kanssa. Vastuita ja velvollisuuksia on, mutta kokatessa saa olla luova ja pitää myös hauskaa! Kokkaus suoritetaan toimeksiantona ja sitä saa palkkion, 576 euroa.

Tietoa kokkaamisesta ja kokkaamaan hakemisesta, sekä kokiksi ilmoittautuminen löytyvät tämän linkin takaa. Haku jatkuu aina 4.3. asti, jonka jälkeen voi vielä ilmoittautua jälkirekrytoitavaksi. Lisätietoa voit kysyä osoitteesta kokkijaosto@protu.fi.

© Prometheus-leirin tuki ry