Kirjautuminen
Voit kirjautua antamalla joko käyttäjätunnuksesi tai käyttäjätiliisi tallennetun sähköpostiosoitteesi.
Huomaathan, että salasanassa isot ja pienet kirjaimet ovat eri merkkejä.

Lähde leiritiimien tukihenkilöksi! (yleis & ammatti)

 

Moro, ihana kanssaprotu!

Haluatko tarjota kuuntelevan korvasi ja arvokkaan tukesi tärkeille leiritiimeillemme? Lähde siis yleistukihenkilöksi! HUOM! Viestin lopussa myös info ammattitukihenkilöksi hakeutumisesta.


Tehtävää varten tarvitset:

- kiinnostus ja sopiva meininki

- kokemus ainakin yhden protuleirin vetämisestä

- oma jaksaminen siinä tilassa, että voit tukea muita

- kyky olla tarvittaessa käytettävissä ainakin kahtena leiriviikkona puhelimitse/viestitse/sähköpostitse (halutessasi myös kasvotusten), sekä jonkinverran myös ennen ja jälkeen tuettavien leiriviikkojen

 
Yleistukihenkilöistä kootaan 2-3 henkilön tukihenkilötiimit, jotka yhdessä vastaavat tietyistä leiriviikoista siten, että leiritiimit voivat ottaa heihin halutessaan yhteyttä ennen leiriä, leirin aikana, ja sen jälkeen. Tukihenkilötiimit kirjoittavat ja lähettävät tuettaville tiimeilleen itsestään tukihenkilötiimin yhteisen esittelyn viimeistään 1kk ennen leiriä, ja voivat halutessaan tavata tiimejä myös kasvotusten. Tukihenkilöt voivat esimerkiksi auttaa ongelmatilanteiden ratkomisessa, tarjota henkistä tukea, vastata kiperiin käytännön kysymyksiin, sekä ohjata leiritiimiläisiä tarvittaessa esimerkiksi erikoistukihenkilön, ammattitukihenkilön, tai työvaliokunnan kriisipäivystäjän puoleen. Tukihenkilönä toimiminen ei vaadi tekijältään suuria ponnistuksia, mutta se on oiva tapa saada hieman lisää arvokasta vastuuta järjestössämme, ja voit olla mukana auttamassa muita.

 
Hae täyttämällä lomake https://goo.gl/forms/er95zm3r6AxaFxr72 viimeistään su 15.04., niin sinuun otetaan yhteyttä takarajan umpeuduttua. Lisätietoja osoitteesta tukihenkilojaosto@protu.fi tai https://www.protu.fi/Mukaan%20toimintaan/Tukihenkiloksi. Huom! Tämän vuoden tukihenkilöt pääsevät käyttämään ensimmäistä kertaa uutta Tukihenkilöopasta ja tukihenkilöiden Drive-kansiota!

 

Ja loppuun luvatusti ammattilaisista! Oletko sosiaali-, terveys-, tai kasvatusalan ammattilainen? Haluatko tarjota tiimien tueksi ammatillisen osaamisesi? Voit ilmoittautua ammattitukihenkilöksi. Ammattitukihenkilöt päivystävät heille sopivilla viikoilla kesän aikana ja ovat kaikkien leiritiimien ja tukihenkilöiden käytettävissä. Lista ammattitukihenkilöistä koostetaan vähän myöhemmin keväällä, mutta voit ilmaista kiinnostuksesi jo nyt. Ota yhteyttä: vappu.pietinen@gmail.com tai 0452747072.

 

Aurinkoisin terveisin,

Tukihenkilöjaosto :)


© Prometheus-leirin tuki ry