Kirjautuminen
Voit kirjautua antamalla joko käyttäjätunnuksesi tai käyttäjätiliisi tallennetun sähköpostiosoitteesi.
Huomaathan, että salasanassa isot ja pienet kirjaimet ovat eri merkkejä.

Tervetuloa mukaan Protun Pride-blokkiin!

Protu on jälleen mukana Helsinki Pride -kulkueessa – tervetuloa mukaan lauantaina 30.6.! Protun blokki kokoontuu klo 12 alkaen Setan seniorit -rekan luona (Snellmaninkadun ja Aleksanterinkadun risteyksessä). Tunnistat meidät Protu-banderolleista. Jos et löydä oikeaa paikkaa, voit ottaa yhteyttä blokin vetäjään Manne Lindéniin, puh. 044 242 4361.

  • Infoteltta sijaitsee Tuomiokirkon portaiden edessä. Infosta saa lisätietoa sekä vastauksia mahdollisiin kysymyksiin.
  • Kulkue lähtee liikkeelle klo 13. Reitin pituus on noin 2.5 km, ja sen varrella on mukulakivikatua, raitiovaunukiskoja sekä muutamia ylämäkiä. 
  • Ryhmät lähtevät liikkeelle ennalta sovitussa järjestyksessä. Ryhmien välillä täytyy säilyä tietty etäisyys (noin 5-10 metriä), joka helpottaa ennen kaikkea julkista liikennettä kulkueen aikana, sekä parantaa turvallisuutta. Poliisi pysäyttää kulkueen aika ajoin, jotta raitiovaunut ja bussit pääsevät läpi.
  • Mielenilmauskulkuetta valvovat palkatut järjestyksenvalvojat ja poliisi. Turvallinen ja rauhallinen marssi kaupungin vilkkaan keskustan läpiedellyttää yhteistyötä myös osallistujillta. Mikäli epäilet kulkueeseen kohdistuvan uhkaa tai näet jotain epäilyttävää kulkueen aikana tai sitäennen, ilmoita siitä heti järjestyksenvalvojille tai suoraan poliisille.
  • Kulkueen mukana kulkee myös SPR:n ensiapuhenkilökunta onnettomuuksien varalta.
  • Värikäs pukeutuminen, ilmapallot, kyltit, soittimet, banderollit ja muu rekvisiitta on kulkueeseen erittäin tervetullutta.
  • Kulkueeseen kannattaa varautua sään mukaisesti ja varata mukaan vettä, sillä torilla ei ole vesipistettä.
  • Kulkue saapuu määränpäähänsä Kaivopuistoon klo 14 alkaen. Puistojuhlaan Kaivopuistossa arviodaan osallistuvaksi 30 000 henkeä.

Yhdenvertaisuus ja oikeus päättää omasta elämästä ovat Protun keskeisiä arvoja. Protuleirien ohjaajat saavat koulutusta seksuaalisesta ja sukupuolisesta moninaisuudesta ja joka kesä leireille kutsutaan vierailijoita Seta ry:stä puhumaan asiasta esimerkiksi omien kokemuksien avulla. Olemme tukeneet työtä sukupuoli- ja seksuaalivähemmistöjen aseman parantamiseksi kannattamalla Kuuluu kaikille! -translakikampanjaa ja Amnestyn Translaki uusiksi -mielenilmaisua sekä myöntämällä Prometheus-palkinnon Hyvinvoiva sateenkaarinuori -tutkimushankkeelle.

Helsinki Pride -verkkosivut:
http://helsinkipride.fi/

Helsinki Pride 2018 Facebookissa:
https://www.facebook.com/events/1753005841405490/

#protu #pride #helsinkipride

© Prometheus-leirin tuki ry