Kirjautuminen
Voit kirjautua antamalla joko käyttäjätunnuksesi tai käyttäjätiliisi tallennetun sähköpostiosoitteesi.
Huomaathan, että salasanassa isot ja pienet kirjaimet ovat eri merkkejä.

Lähde koulutiedottamaan syksyllä 2018 – saat Protun kangaskassin tai alennuksen koulutukseen!

Haluatko että yhä useampi nuori saa tietää Protusta ja kartuttaa samalla itsellesi hyvää vapaaehtoistyökokemusta? Lähde yksin tai ystäväsi kanssa esittelemään Protua yläkouluun tai toisen asteen oppilaitokseen!

  • Protun koulutiedottamista voi tehdä kuka vain leirillä itse ollut. Protua voi esitellä esimerkiksi yhteiskuntaopin ja historian tunnilla, ET- tai uskonnon tunnilla tai vaikka aamunavauksessa. Saat Protulta mukaan ohjeistusta ja materiaalit (esittelydiat ja esitteitä)!
  • Kaikki syksyn 2018 aikana koulutiedottaneet saavat kiitokseksi joko Protun kangaskassin tai 10 euron alennuksen yhteen kevään 2019 koulutuksista. Eli jos olet suunnitellut lähteväsi tiimiin kesällä 2019, kannattaa lähteä kipin kapin koulutiedottamaan! (Ja vaikka et olisikaan, kannattaa silti koulutiedottaa!)
  • Koulutiedottajat saavat halutessaan korvauksen matkustuskuluista oman paikkakunnan ulkopuolelle sekä todistuksen koulutiedottajana toimimisesta.

Jos pääset koulutiedottamaan vaikkapa johonkin kouluun omalla kotipaikkakunnallasi, ota yhteyttä koulutiedotus@protu.fi ja saat lisätietoja!

Lue lisää koulutiedotuksesta: https://www.protu.fi/mukaan-toimintaan/koulutiedottajaksi

Ilmoittaudu koulutiedotuksesta kiinnostuneeksi lomakkeella: https://www.protu.fi/lomake/45239

Protun koulutiedottajien Facebook-ryhmä: https://www.facebook.com/groups/1064958503522684/

© Prometheus-leirin tuki ry