Kirjautuminen
Voit kirjautua antamalla joko käyttäjätunnuksesi tai käyttäjätiliisi tallennetun sähköpostiosoitteesi.
Huomaathan, että salasanassa isot ja pienet kirjaimet ovat eri merkkejä.

Protu etsii siviilipalvelushenkilöä vuoden 2019 alusta

Prometheus-leirin tuki ry on uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton valtakunnallinen järjestö, joka järjestää nuorille elämänkatsomuksen muodostumista tukevaa aikuistumiskoulutusta. Haemme toimistollemme Aurorankadulle Helsingin keskustaan siviilipalvelusmiestä toimistotehtäviin. Toimistomme perustehtävänä on luoda puitteet, joissa yhdistyksemme sadat vapaaehtoiset voivat onnistua: synnyttää kohtaamisia ja oivalluksia. Toivomme, että valittava henkilö voisi aloittaa vuoden 2019 alussa tai mahdollisimman pian sen jälkeen.

Tehtävät: Siviilipalvelushenkilön työtehtäviin kuuluvat mm. avustavat taloushallintotehtävät, postitukset ja kopioinnit sekä kasvokkainen sekä puhelinasiakaspalvelu. Valittavan henkilön osaamisen mukaan toimenkuvaan voi kuulua myös muunlaisia tehtäviä: jos valittavalla henkilöllä on tietosuoja-asiantuntemusta, on hänen mahdollista osallistua järjestön tietosuojaohjeistojen tekemiseen ja jos hänellä on erittäin vahvat atk-taidot, on hänen mahdollista osallistua jäsenrekisterin kehittämiseen. Tavoitteenamme on että työpalvelujaksosta tulisi mahdollisimman mielekäs.

Edellytämme: valittavalta henkilöltä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, huolellisuutta, paineensietokykyä, oma-aloitteisuutta, tavanomaisten toimisto-ohjelmien käyttötaitoja sekä tehtävien luonteeseen (pääosin rutiininomainen työ) kohdistuvaa realistista motivaatiota. Eduksi luetaan toimisto-/taloushallintoalan opinnot sekä mahdollinen ruotsin taito. Arvostamme myös aiempaa kokemusta työskentelystä vastaavissa tehtävissä sekä järjestötyönantajan palveluksessa. Emme edellytä toimintamme aikaisempaa tuntemusta.

Tarjoamme:

-Mielekkäät työtehtävät sekä jäsenyydeen tiiviissä ja huumorintajuisessa työyhteisössämme.

-Mahdollisuuden liukuviin työaikoihin.

-Korvaamme kohtuulliset asumiskulut Helsingissä (toteutuvien kulujen mukaan mutta enintään 900e/kk). Tämän lisäksi korvaamme työmatkojen kannalta välttämättömän Helsingin sisäisen kausilipun, jota siviilipalvelushenkilöllä on mahdollisuus käyttää myös vapaa-aikanaan sekä siviilipalvelushenkilön toiveiden mukaan joko kohtuulliset saunavuorokulut tai uimahallilippuja viikoittaisen saunomisen mahdollistamiseksi.

-Maksamme ruokarahat (13,50e/kalenteripäivä), ja annamme mahdollisuuden huolehtia itse ruokailuidesi järjestämisestä toiveidesi mukaan. Toimistollamme on mikroaaltouuni, liesi ja uuni henkilökunnan eväiden lämmittämiseen.

-Lisäksi maksamme lakisääteiset päivärahat (5,10-11,90e/päivä) ja korvaamme välttämättömät terveydenhuoltomenot.

Yhdenvertaisuus ja tasa-arvo ovat meille tärkeitä työnantajana. Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolien edustajia sekä kieli-, kulttuuri- ja muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä Pyydämme hakemuksia mahdollisimman pian – paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Hakemuksen voi lähettää toimisto- ja hallintopäällikölle (jaakko.tiinanen@protu.fi), joka myös vastaa mahdollisiin tiedusteluihin (ensisij. sähköpostitse).

© Prometheus-leirin tuki ry