Kirjautuminen
Voit kirjautua antamalla joko käyttäjätunnuksesi tai käyttäjätiliisi tallennetun sähköpostiosoitteesi.
Huomaathan, että salasanassa isot ja pienet kirjaimet ovat eri merkkejä.

Hae siviilipalvelukseen Protun toimistolle!

Tule siviilipalvelukseen Prometheus-leirin tukiyhdistykseen! Haemme toimistollemme Helsingin keskustaan siviilipalvelushenkilöä huolehtimaan monipuolisista toimistotehtävistä. Tarjolla hyvähenkinen työyhteisö, joustavat työajat, kattavat edut ja mahdollisuus kehittää omaa osaamista tietosuoja-asioissa.

Siviilipalvelushenkilönä pääset tekemään avustavia taloushallintotehtäviä, arkistointi- ja postitustehtäviä sekä asiakaspalvelua. Jos sinulla on tietosuojaosaamista, voit saada lisäkoulutusta ja kehittää järjestön tietosuojaohjeistoja. Jos sinulla on vahva it-osaaminen, voit osallistua jäsenrekisterin kehittämiseen.

Edellytämme siviilipalvelushenkilöltä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, huolellisuutta, paineensietokykyä, oma-aloitteisuutta ja toimisto-ohjelmien käyttötaitoja. Eduksi luetaan toimisto- tai taloushallintoalan opinnot, ruotsin taito ja aiempi vastaava työkokemus.

Tarjoamme hyvähenkisen työyhteisön ja kattavat edut:

  • Jäsenyys tiiviissä, huumorintajuisessa ja kannustavassa työyhteisössämme.
  • Mahdollisuus liukuviin työaikoihin.
  • Korvaamme asumiskulut Helsingissä jopa 900 eur / kk asti.
  • Korvaamme Helsingin sisäisen julkisen liikenteen kausilipun, jota voi käyttää myös vapaa-aikana.
  • Korvaamme oman valinnan mukaan joko saunavuorokuluja tai uimahallilippuja.
  • Maksamme ruokarahat (13,50 eur / kalenteripäivä).
  • Maksamme päivärahat (5,10 - 11,90 eur / vrk) ja korvaamme terveydenhuoltomenoja.

Yhdenvertaisuus ja tasa-arvo ovat meille tärkeitä. Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolien edustajia sekä kieli-, kulttuuri- ja muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä. Emme edellytä järjestömme toiminnan aiempaa tuntemusta.

"Protu oli sivaripaikka, jossa minut otettiin vakavasti, minuun luotettiin työntekijänä ja sain kantaa vastuuta. Vuosi Protulla antoi minulle todella paljon, suosittelen hakemaan!" - Jesse Örö, siviilipalveluksen Protussa suorittanut

Pyydämme hakemuksia mahdollisimman pian – paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Voit lähettää hakemuksen ja kysyä lisätietoja meidän toimisto- ja hallintopäälliköltä Jaakolta (jaakko.tiinanen@protu.fi).

Prometheus-leirin tuki ry järjestää nuorille elämänkatsomuksen muodostumista tukevaa aikuistumiskoulutusta. Prometheus-leirit eli protuleirit ovat aikuistumisleirejä, joille kaikki ovat tervetulleita hankkimaan valmiuksia elämään, kehittämään maailmankatsomustaan ja ajattelemaan itsenäisesti. Protuleirin idea perustuu ihmisten kykyyn päättää omasta elämästään ja kantaa vastuuta maailmasta: nuorille ei tarjota valmiita vastauksia, vaan asioita pohditaan yhdessä. Leiriläiset ovat useimmiten 8.–9.-luokkalaisia, mutta leirejä on myös 16–20-vuotiaille ja sitä vanhemmille. Kaikki Protun toiminta on uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumatonta.

© Prometheus-leirin tuki ry