Kirjautuminen
Voit kirjautua antamalla joko käyttäjätunnuksesi tai käyttäjätiliisi tallennetun sähköpostiosoitteesi.
Huomaathan, että salasanassa isot ja pienet kirjaimet ovat eri merkkejä.

Protu tarjoaa tulevan kesän tiimiläisille ja tukihenkilöille mahdollisuuden mielenterveyden ensiapukoulutukseen

Protu tarjoaa tulevan kesän tiimiläisille ja tukihenkilöille mahdollisuuden mielenterveyden ensiapukoulutukseen

Protu järjestää maaliskuussa yhteistyössä Suomen Mielenterveysseuran kanssa mielenterveyden ensiapukoulutuksen. Koulutus on suunnattu tulevan kesän Protu-leirien ohjaajille ja apuohjaajille sekä tukihenkilöille.

"Mielenterveyden ensiapu 2" on Suomen Mielenterveysseuran säätelemä, suojattu koulutustyyppi. Tänä vuonna lähdemme tarjoamaan koulutusta Protun tukihenkilöille sekä tiimiläisille ylimääräisenä koulutuksena (poislukien UPO-rooli, joka voi korvata MTEA-koulutuksella 1-koulutuksensa)!

Koulutuksen tarkoituksena on käsitellä mielenterveyden teemoja protutoiminnan näkökulmasta, jotta aiheiden käsittelystä voisi olla hyötyä leireillä ja leirejä tukiessa. Koulutus ei ole ammatillisesti pätevöittävä, vaan käsittelee mielenterveyttä kansalaistaitojen pohjalta. Koulutus on normaalia hintavampi, koska siitä saa kirjan ja todistuksen, josta voi olla hyötyä tulevaisuudessasi.

Koulutus auttaa kohtaamaan ihmisiä, joilla on mielenterveyden ongelmia ja rohkaisee ottamaan puheeksi vaikeitakin asioita. Koulutus vahvistaa valmiuksia tarjota tukea ja ohjata tarvittaessa eteenpäin.

Koulutuksessa osallistuja:
- saa tietoa yleisimmistä mielenterveyden häiriöistä ja niiden oireista,
- saa valmiuksia tarjota apua ja ohjata hoitoon,
- oppii soveltamaan mielenterveyden ensiavun askeleita.

Koulutus järjestetään 30. - 31.03.2019 Munkkiniemen nuorisotalolla. Koulutus alkaa lauantaina klo 10 ja loppuu sunnuntaina klo 16. Koulutukseen voi ilmoittautua keskiviikkoon 13.3. asti. Ilmoittautumiset ovat sitovia kirjatilauksen vuoksi. Koulutukseen pääsee ilmoittautumaan täältä.

Ensi kesän tukihenkilöille koulutus maksaa ainoastaan täysihoitomaksun, eli 25/30 €. Tiimiin hakeutuville, mutta ei tukihenkilöiksi hakeutuville koulutus maksaa täysihoitomaksun 25/30 € sekä + 30 € (koulutuksen kirjan hinta). Koulutusmaksuun sisältyy siis oppikirja ”Haavoittuva mieli - tue ja tunnista”. Kirjaa ei ole mahdollista saada itselleen ilman MTEA2-koulutusta. Koulutukseen korvataan matkakulut koko Suomesta.

Lisätietoja koulutuksesta voit kysyä sähköpostilla tukihenkilojaosto@protu.fi.

© Prometheus-leirin tuki ry