Kirjautuminen
Voit kirjautua antamalla joko käyttäjätunnuksesi tai käyttäjätiliisi tallennetun sähköpostiosoitteesi.
Huomaathan, että salasanassa isot ja pienet kirjaimet ovat eri merkkejä.

Lähde vetämään protuleiriä kesällä!

Viime kesän protuleireillä oli kaikkien aikojen ennätys: 1 002 leiriläistä! Palautekyselyymme vastanneista 622 leiriläisestä 98,4 % suositteli leiriä, ja leirille annettujen arvosanojen keskiarvo oli 9,45. Kyselyyn vastanneista 443 huoltajasta 99,1 % suositteli leiriä.

Tule tekemään nuorille ikimuistoinen leirikokemus myös leirikesänä 2019! Kesän leireille etsitään yhä aikuisia ohjaajia ja leirin itse käyneitä 15-19-vuotiaita apuohjaajia. Lue lisää ja ilmoittaudu koulutuksiin Protun verkkosivuilla tai ota yhteyttä (09) 4368 5270!

Leirin käynyt 15–19-vuotias, lähde apuohjaajaksi!

Joka kesä leiritiimeihin haetaan 350 apuohjaajaa eli apparia auttamaan leirien vetämisessä. Appari vastaa osana tiimiä leiriviikon ohjelman suunnittelusta ja vetämisestä keskusteluineen, ryhmätöineen ja leikkeineen. Appareiksi kaivataan kaikenlaisia ihmisiä. Olitpa siis filosofin alku, käytännön ihminen tai jotain siltä väliltä, ilmoittaudu! Tärkeintä on, että haluat olla mukana toteuttamassa ikimuistoista viikkoa.

Apuohjaajana saat työelämässäkin arvokasta kokemusta vapaaehtoistyöstä. Halutessasi saat myös virallisen todistuksen apuohjaajana toimimisesta ja tehtävien sisällöstä.

Appareiksi voivat hakeutua 15–19 -vuotiaat, itse leirin käyneet nuoret, jotka ovat Protun jäseniä (vielä ehdit liittyä jäseneksi). Huom! Jos lähdet ensimmäistä tai toista kertaa apuohjaajaksi, sinun on käytävä SUPER1-koulutus joko 9.–10.3. Pirkanmaalla tai 16.–17.3. Uudellamaalla.

Lue lisää apuohjaajaksi lähtemisestä (15–19-vuotiaat)


Aikuinen, lähde ohjaajaksi!

Leiriohjaajiksi tarvitaan joka kesä lähes 150 aikuista. Protuleirillä ohjaaja kuuntelee, kertoo tarvittaessa oman näkökulmansa ja viskelee keskusteluun uusia ajatuksenalkuja. Hyvä ohjaaja uskaltautuu laittamaan itsensä ja omat ajatuksensa likoon ja olemaan esimerkkitapauksena: näinkin voi aikuinen ajatella.

Ohjaajaksi voivat hakea kaiken taustaiset ja ikäiset, mutta vähintään 20-vuotta täyttäneet aikuiset. Protun leirintoiminnan aiempi tuntemus ei ole edellytys ohjaajaksi lähtemiselle. Tärkeintä on olla sen verran kiinnostunut nuorista ja kaikenkirjavista elämän ilmiöistä, että haluaa viettää yhden kesäviikon 14–16 -vuotiaiden kanssa keskustellen ja leikkien.

Lue lisää ohjaajaksi lähtemisestä (20-vuotiaat ja vanhemmat)

© Prometheus-leirin tuki ry