Kirjautuminen
Voit kirjautua antamalla joko käyttäjätunnuksesi tai käyttäjätiliisi tallennetun sähköpostiosoitteesi.
Huomaathan, että salasanassa isot ja pienet kirjaimet ovat eri merkkejä.

Protu hakee toimistosihteeriä

Prometheus-leirin tuki ry on uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton valtakunnallinen järjestö, joka järjestää nuorille elämänkatsomuksen muodostumista tukevaa aikuistumiskoulutusta. Haemme toimistollemme Aurorankadulle Helsingin keskustaan osa-aikaista (väh. 54 %, kesällä kuuden viikon ajan 100 %) taloushallinnon toimistosihteeriä määräaikaiseen työsuhteeseen alkaen mahdollisimman pian ja jatkuen vähintään vuoden loppuun. Työn jatkuminen määräajan jälkeen on mahdollista.

Toimistosihteerin pääasiallisena tehtävänä ostoreskontran hoitaminen, myyntireskontran hoitaminen, tilitysten tarkastaminen, palkkailmoitusten koostaminen tilitoimistoon sekä muut vastaavat taloushallintotehtävät. Viikkotyöaika on läpi vuoden vähintään 20 h/vk ja palkka on osaamisesta ja kokemuksesta riippuen 13,50–14,50 e/h. Kesäaikaan työaika on tarkemmin sovitun 6 viikon ajanjakson ajan 37,5h/vk. Työajan tarkasta jakamisesta viikon ajalle voidaan sopiatyöntekijän kanssa: mahdollista on sekä osapäiväinen työskentely viitenä päivänä viikossa että myös työskentely kokonaisina työpäivinä kolmena päivänä viikossa tai jokin edellä mainittujen välimalli. Lisätöiden tekeminen on työntekijän niin halutessa myös mahdollista.

Edellytämme valittavalta henkilöltä Heeroksen Venda-myyntireskontraohjelmiston ja Circula-ostoreskontraohjelmiston sekä Excel-taulukkolaskelmaohjelmiston käytön hallintaa. Emme voi huomioida sellaisia hakijoita, joilla ei ole kokemusta kaikkien edellä mainittujen ohjelmistojen käytöstä. Lisäksi edellytämme kirjanpidon perusteiden tuntemista, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, huolellisuutta, paineensietokykyä, tavanomaisten toimisto-ohjelmienkäyttötaitoja sekä tehtävien luonteeseen (rutiineja sisältävä työ) kohdistuvaa realistista motivaatiota. Työ sopii hyvin esimerkiksi loppuvaiheen tradenomiopiskelijalle tai vastavalmistuneelle.

Hakuaika alkaa 12.3.2019 ja jatkuu sopivan henkilön löytymiseen asti. Toivommekin nopeita hakemuksia: ensimmäiset haastattelut toteututetaan 19.3.2019 loppuiltapäivällä ja alkuillasta. Hakemuksen voi lähettää sähköpostitse osoitteeseen toimistosihteeriksi@protu.fi. Mahdollisiin tiedusteluihin vastaa toimisto- ja hallintopäällikkö Jaakko Tiinanen (jaakko.tiinanen@protu.fi, puh 050-4669011 - yhteydenotot ensisijaisesti sähköpostitse).

Yhdenvertaisuus ja tasa-arvo ovat meille tärkeitä myös työnantajana. Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolien edustajia sekä kieli-, kulttuuri- ja muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä.

Ilmoitus TE-palvelujen sivuilla

© Prometheus-leirin tuki ry