Kirjautuminen
Voit kirjautua antamalla joko käyttäjätunnuksesi tai käyttäjätiliisi tallennetun sähköpostiosoitteesi.
Huomaathan, että salasanassa isot ja pienet kirjaimet ovat eri merkkejä.

Tule protukouluttajaksi keväälle 2020!

Haku protuleirien ohjaajien ja apuohjaajien kouluttajaksi keväälle 2020 on käynnissä! Kaipaamme mukaan paljon sekä uusia että vanhoja kouluttajia! Jos olet vetänyt ainakin yhden kesäleirin, olet etsimämme henkilö! Mietitkö, onko sinusta siihen? Oikea vastaus: ON! Voit kouluttaa, vaikka sinulla olisi vetokokemusta vasta yhdestä kesäleiristä.

Jotta voimme taas ensi keväänä kouluttaa yli 500 tiimiläistä ensi kesän leirejä vetämään, tarvitsemme paljon uusia kouluttajia riveihimme! Kouluttaminen on helppo tapa nauttia protutoiminnassa ja -tunnelmasta myös leirien ulkopuolella. Koulutustiimeissä tutustuu uusiin ihmisiin, ja asioiden kouluttaminen johtaa usein niiden syvempään ymmärtämiseen.

Jos suunnittelet tiimiin menoa ensi kesänä, mutta tuttujen asioiden kertaaminen koulutuksissa ei kiinnosta, kouluttaminen on erinomainen vaihtoehto: kouluttamalla voit nimittäin korvata myös omat koulutuksesi! Toisaalta kouluttaminen tarjoaa mahdollisuuden protuiluun myös leirinvedossa välivuotta pitävälle. Kaiken lisäksi kouluttaminen on vielä kivaakin!

Lue lisää ja hae kouluttajaksi täällä!

#protu #parhaitaviikkojarakentamassa

© Prometheus-leirin tuki ry