Kirjautuminen
Voit kirjautua antamalla joko käyttäjätunnuksesi tai käyttäjätiliisi tallennetun sähköpostiosoitteesi.
Huomaathan, että salasanassa isot ja pienet kirjaimet ovat eri merkkejä.

Hae rekryksi kaudelle 2019–2020!

 

Protun rekrytointiryhmä etsii uusia jäseniä! Kiinnostaako mielenkiintoisiin ihmisiin tutustuminen? Haluatko tehdä tärkeää ja inspiroivaa duunia osana motivoitunutta ryhmää? Tarvitsetko enemmän Protua elämääsi? Mikäli vastasit näihin kyllä, saattaa rekrytointi olla sinua varten! Rekrytointijaoston haku kaudelle 2019–2020 on nyt auki, käy täyttämässä lomake täällä: https://www.protu.fi/lomake/23164. Viimeinen mahdollisuus hakea mukaan ryhmäämme on 8.9.2019.

Lisätietoja löydät täältä: https://www.protu.fi/l%C3%A4hde-aktiiviksi/l%C3%A4hde-mukaan-aktiivitoim... ja moniin kysymyksiin löydät vastauksia Protun sivujen materiaalipankista Rekrytoijan oppaasta. Meidät tavoittaa myös Instagramista @protun_rekrytointiryhma, Facebookista sekä tietenkin sähköpostitse osoitteesta rekry@protu.fi!

Miksi hakea rekryksi? Rekryämisessä parasta – rekryt kertovat


”Rekryilyssä parasta mulle on ollut se, kuinka huikeisiin tyyppeihin tutustuu! Koulutuksissa verkostoituu tosi hyvin ja rekrynä oppii myös paljon järjestön toiminnasta ja vapaaehtoistyöstä ylipäätään. Voin sanoo että aktiivisuus protussa on myös auttanut mua myös muualla elämässä, mun kohdalla pääsemään esimerkiksi vaihtoon ulkomaille. (Rekryily näyttää hyvältä myös työhakemuksessa, näin nuorella kun harvoin on työkokemusta.)”

”Elinikäiset ystävät, jotka löytyneet mukaan rekryämisen iloista ja tuskista. Niin monet iloiset ja ikimuistoiset kohtaamiset ihmisten kanssa. Iltahepulit ja aamuvenkoilut kanssarekryjen kanssa koulutuksissa. Kahvin ylikulutus, mässyjen syönti ja muuten-vaan-hepulointi kokoamisissa. Tärkeät taidot mitä olen oppinut, joita olen päässyt hyödyntämään omassa elämässäni, mm. ajanhallintaa, kokonaisuuden hahmottamista, projektiluonteista sekä pitkällistä työskentelyä ja vuorovaikutusta.”

”Mulle rekryilyssä on parasta se kuinka paljon tätä tehdessä oppii itestään ja muista ihmisistä! Ja ihan super siistii nähä tää koko leirienkasausprosessi läheltä ja hahmottaa mikä kaikki siihen vaikuttaa”

”Rekryilyssä parasta on se miten paljon uusia juttuja oppii/näkee/kokee/tuntee/tapaa, niin rekryryhmän sisällä kuin koulutuksissakin! Koulutuksia kertyy kevään aikana toki paljon mutta joka koulutuksesta jää käteen aina jotain uutta, oli se sitten mullistava tapa ajatella tavoiteruusuketta, hauska ohjelmanvetoidea, uusi kaveri tai maukkaan linssikeiton resepti! Rekryryhmän sisällä on lämmin tunnelma ja vaikka koko rekryporukalla ei nähdäkään hirveän usein, meillä on aina hauskaa – jopa (ja varsinkin) keskellä yötä tiimien kokoamisissa. Rekryily vie aikaa mutta on 120% sen ajan arvoista!”

#protu #parhaitaviikkojarakentamassa #paraspaikkakasvaa

 

© Prometheus-leirin tuki ry