Kirjautuminen
Voit kirjautua antamalla joko käyttäjätunnuksesi tai käyttäjätiliisi tallennetun sähköpostiosoitteesi.
Huomaathan, että salasanassa isot ja pienet kirjaimet ovat eri merkkejä.

Tule mukaan elämäsi parhaaseen leiripakettityöryhmään!

Haluatko tehdä Protussa jotain-ihan-muuta, jolla on keskeisen tärkeä merkitys koko leirikesän toteutumisessa? Asutko pk-seudulla? Haluatko nähdä auringon palaavaan ja kevään koittavan Sähinän ikkunoiden läpi? Haluatko oppia monessa paikassa hyödyllisiä logistiikka- ja hankintataitoja sekä samalla syödä herkullisia talkoosnackseja Protun piikkiin? Jos vastasit näihin kaikkiin kyllä, olet käytännössä valmis viettämään ikimuistoisen kevään ja kesän uusien tai vanhojen ystävien kanssa leiripakettityöryhmässä!

Työryhmä vastaa leirimateriaalien inventoinnista ja tilauksesta sekä pakettien valmistelusta Protun kokoustilassa Sähinässä (Auronkatu 13, Helsinki). Mukaan halutaan 4-5 henkilöä, jotka sitoutuvat toimimaan ryhmässä helmikuusta elokuun purkuihin asti. Kivaa tekemistä ryhmässä on tarjolla pitkin kevättä ja kesää, mutta eniten hommaa on toukokuussa kesän pakettien valmistelujen merkeissä. Aikaisempaa kokemusta mistään vapaaehtoistoiminnasta Protussa ei tarvita, vaan tehtävään perehdytetään ja asioita opitaan tekemällä yhdessä. Leiripakettityöryhmä toimii Protun supermukavien leirijaostolaisten (leiri@protu.fi) ohjauksessa ja tukemana!

Tarjolla siis tiivis ja toimelias työryhmä, joka on kuin pitkään kestävä leiri- tai tiimiporukka, mutta rajoitetulla ja selkeällä toimenkuvalla! Nappaa siis kaveriasi hihasta tai syöksy kohti uusia tuttavuuksia ja täytä ilmoittautumislomake viimeistään 16.2. täällä: https://forms.gle/NhjarqwVPNHRvZkL7

#protu #parastayhdessä

© Prometheus-leirin tuki ry