Kirjautuminen
Voit kirjautua antamalla joko käyttäjätunnuksesi tai käyttäjätiliisi tallennetun sähköpostiosoitteesi.
Huomaathan, että salasanassa isot ja pienet kirjaimet ovat eri merkkejä.

Tule tekemään Protu-lehteä syksyllä 2020!

Kiinnostaisiko sinua opetella tuottamaan journalistista sisältöä paperilehteen? Tulisiko kuvitustesi päästä kaiken protukansan näkyville? Vai viehättääkö sinua kenties ajatus verkkolehden ja blogin toimittamisesta? Tule mukaan syksyllä 2020 starttaavaan Protu-lehden toimitukseen!

Uuteen toimitukseen haetaan kokonaisuudesta vastaavaa päätoimittajaa, toimitustyössä tukirankana toimivaa toimitussihteeriä, sisällöt eloon herättävää kuvittajaa sekä lukuisia juttujen tekemisestä innostuneita muita toimituksen jäseniä. Lehdessä jatkaa syksyllä taittaja nykyisestä toimituksesta. Uudelle toimitukselle järjestetään perehdytys alkusyksystä 2020 ja neuvoja aikaisemmilta tekijöiltä on mahdollista saada vielä myöhemminkin!

Protu-lehti jakaa Protu-yhdistyksen perusarvot, mutta toimituksella on pitkälle menevä journalistinen vapaus lehden kantojen ja sisällön suhteen. Se ilmestyy painettuna julkaisuna 1–2 kertaa vuodessa 3000 kpl painoksena. Verkossa lehteä ja siihen kytkeytyvää blogia on mahdollisuus päivittää jatkuvasti.

Täytä lomake täällä: https://www.protu.fi/protulehti2020

Lisätietoa Protu-lehdestä, toimitustyöstä ja erilaisista tehtävistä: lehti@protu.fi

#protu #paraskasvunpaikka

© Prometheus-leirin tuki ry