Kirjautuminen
Voit kirjautua antamalla joko käyttäjätunnuksesi tai käyttäjätiliisi tallennetun sähköpostiosoitteesi.
Huomaathan, että salasanassa isot ja pienet kirjaimet ovat eri merkkejä.

Kiinnostaako Protun nettisivujen toiminta ja kehitys? Lähde mukaan www-työryhmään!

Onko sinulla jonkinasteista tietoteknistä osaamista ja haluat opetella nettisivujen ja sisällönhallintajärjestelmien käyttöä, ylläpitoa ja kehittämistä? Lähde mukaan Protun www-työryhmään!

Www-työryhmä vastaa Protun Drupal-pohjaisten nettisivujen ja tietokannan ylläpitämisestä ja kehitystöistä. Työryhmä myös tukee ja tarvittaessa antaa koulutusta Protun muille jaostoille ja toimimistolle sivujen ja kannan käytössä.

Mukaan haetaan monipuolisiin tehtäviin sivuston ylläpitoon ja kehitykseen, johon kuuluu esimerkiksi sivuston käyttäjäoikeuksien hallinnointi, tietokantakyselyiden suunnittelu ja tekeminen sekä suurempien kehityshankkeiden suunnittelun tukeminen. Etukäteiskokemus Drupalista, PHP:sta ja MySQLstä tai yleisesti verkkosivujen toiminnallisuuksien ja käytettävyyksien suunnittelusta lasketaan hyväksi, mutta ei välttämätöntä kaikkiin tehtäviin.

Perehdytys www-työryhmässä toimimiseen tapahtuu koko työryhmän voimin, mutta tehtäviin sisältyy myös paljon itsenäisesti opittavaa teknistä asiaa.

Hae www-työryhmään mukaan lomakkeella täällä tai kysy lisätietoja www@protu.fi!

© Prometheus-leirin tuki ry