Kirjautuminen
Voit kirjautua antamalla joko käyttäjätunnuksesi tai käyttäjätiliisi tallennetun sähköpostiosoitteesi.
Huomaathan, että salasanassa isot ja pienet kirjaimet ovat eri merkkejä.

Protu hakee pääsihteeriä

Prometheus-leirin tuki ry järjestää nuorille näiden elämänkatsomuksen muodostumista tukevaa aikuistumiskoulutustoimintaa. Toimintaamme suunnittelevat ja toteuttavat nuoret itse: valtaosa niin leirien vapaaehtoisista vetäjistä, vetäjien kouluttajista kuin yhdistyksen hallituksen jäsenistäkin on alle tai hiukan yli 20-vuotiaita nuoria. Uskomme vahvasti vuoropuheluun, nuorten kykyyn päättää omasta elämästään ja kantaa vastuuta, yhdessä oppimiseen ja omaehtoiseen tekemiseen.

Haemme toimistollemme Helsingin Etu-Töölöön arvomme jakavaa pääsihteeriä mahdollistamaan yhdistyksen toiminnan kasvun ja menestyksen jatkumisen. Pääsihteerin tehtäviin kuuluu kokonaisvastuun kantaminen yhdistyksen päivittäisestä taloudesta ja hallinnosta, yhdistyksen toimiston kolmihenkisen työyhteisön päivittäisen työn johtaminen sekä edellytysten luominen yhdistyksen vapaaehtoisten ja luottamusjohdon onnistumiselle. Lisäksi pääsihteeri toimii yhdistyksen sihteerinä ja osallistuu hallituksen kokouksiin. Pääsihteerin työtä johtaa yhdistyksen hallitus ja esihenkilönä toimii hallituksen puheenjohtaja. Tehtävä on uusi: aiemmin vastaavat vastuukokonaisuudet on hoidettu kokonaan vapaaehtoisvoimin. Leiriemme suosion ja toimintavolyymiemme kasvaessa tähän edellytetään ammattilaisen panosta.

Tehtävässä menestyminen edellyttää erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, organisointi- ja priorisointikykyä, järjestöhallinnon ja -talouden ymmärtämistä sekä kokemusta julkisesta rahoituksesta, vapaaehtoistoiminnan tuntemista sekä osaamista johtamisesta järjestökontekstissa. Edellytämme suomen kielen erinomaista suullista ja kirjallista taitoa. Toivomme, että olet jalat maassa oleva kehittämissuuntautunut tiimipeluri, joka kestää myös rutiineja.

Eduksi luetaan esihenkilökokemus, olemassa olevat yhdistyksen kannalta relevantit verkostot, nuorten vapaaehtoistoiminnan tuntemus, ruotsin kielen taito sekä mahdollinen Prometheus-leirin tuki ry:n toiminnan tunteminen.

Pidämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa tärkeinä arvoina. Toivommekin saavamme iältään, sukupuoleltaan, etniseltä taustaltaan ja muilta ominaisuuksiltaan moninaisia hakijoita.

Sovellamme Urheilujärjestöjä koskevaa työehtosopimusta. Työaikamme on liukuva, ja huomioimme mielellämme mahdolliset perhetilanteeseen liittyvät joustotarpeet. Tehtävän luonteen vuoksi työhön kuuluu ajoittaista ilta- ja viikonlopputyötä sekä matkustamista kotimaassa. Tarjoamme lakisääteistä laajemman työterveyshuollon, tuemme joukkoliikenteen työmatkakäyttöä 300 eurolla vuodessa sekä suhtaudumme myönteisesti henkilöstön osaamisen kehittämiseen. Työsuhteen alussa sovelletaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja on voimassa toistaiseksi. Palkka on täydellä (37,5 tunnin) työajalla noin 3200 e/kk (tai hiukan enemmän valittavan henkilön kokemuksesta riippuen). Alkuvaiheessa työaika on 80 %, mutta pyritään nostamaan 100 %:iin mahdollisuuksien mukaan mahdollisimman pian.

Vapaamuotoinen hakemus, jonka liitteeksi tulee CV (max. 2 sivua), lähetetään 2.3.-16.3. välisenä aikana sähköpostiosoitteeseen paasihteeriksi@protu.fi. Ensimmäisen haastattelukierroksen haastattelut järjestetään la 28.3. klo 9:30-17:00 ja psykologiset soveltuvuustutkimukset huhtikuun alkupuolella. Näiden perusteella kärkihakijat kutsutaan haastateltaviksi yhdistyksen hallituksen kokoukseen su 26.4.

Lisätietoja tehtävästä ja rekrytointiprosessista antavat 4.3. klo 10-12 Ansku Ahvenainen (045 106 6890) ja Jaakko Tiinanen (050 466 9011) 12.3. klo 17:30-19.

© Prometheus-leirin tuki ry