Kirjautuminen
Voit kirjautua antamalla joko käyttäjätunnuksesi tai käyttäjätiliisi tallennetun sähköpostiosoitteesi.
Huomaathan, että salasanassa isot ja pienet kirjaimet ovat eri merkkejä.

Lähde tukihenkilöksi kesän 2020 leiritiimeille!

Haluatko tarjota kuuntelevan korvasi ja arvokkaan tukesi tärkeille leiritiimeillemme? Lähde siis tukihenkilöksi!Tehtävää varten tarvitset:

  • kiinnostus ja sopiva meininki
  • kokemus ainakin yhden protuleirin vetämisestä
  • oma jaksaminen siinä tilassa, että voit tukea muita
  • kyky olla tarvittaessa käytettävissä ainakin kahtena leiriviikkona puhelimitse/viestitse/sähköpostitse (halutessasi myös kasvotusten), sekä jonkinverran myös ennen ja jälkeen tuettavien leiriviikkojen.

Yleistukihenkilöistä kootaan 2-3 henkilön tukihenkilötiimit, jotka yhdessä vastaavat tietyistä leiriviikoista siten, että leiritiimit voivat ottaa heihin halutessaan yhteyttä ennen leiriä, leirin aikana, ja sen jälkeen. Tukihenkilötiimit kirjoittavat ja lähettävät tuettaville tiimeilleen itsestään tukihenkilötiimin yhteisen esittelyn viimeistään 1kk ennen leiriä, ja voivat halutessaan tavata tiimejä myös kasvotusten. Tukihenkilöt voivat esimerkiksi auttaa ongelmatilanteiden ratkomisessa, tarjota henkistä tukea, vastata kiperiin käytännön kysymyksiin, sekä ohjata leiritiimiläisiä tarvittaessa esimerkiksi erikoistukihenkilön, ammattitukihenkilön, tai työvaliokunnan kriisipäivystäjän puoleen. Tukihenkilönä toimiminen ei vaadi tekijältään suuria ponnistuksia, mutta se on oiva tapa saada hieman lisää arvokasta vastuuta järjestössämme, ja voit olla mukana auttamassa muita.

Hae täyttämällä lomake viimeistään _______, niin sinuun otetaan yhteyttä takarajan umpeuduttua. Lisätietoja osoitteesta tukihenkilojaosto@protu.fi tai Tukihenkilöksi-sivulta. Tukihenkilöille on olemassa opas ja muuta tukimateriaalia, sekä tukihenkilöjaoston jatkuva tuki.

Ja loppuun ammattilaisista! Oletko sosiaali-, terveys-, tai kasvatusalan ammattilainen (tai joku muu ala, jonka kokisit olennaiseksi ammattitukihenkilöjoukkoomme)? Haluatko tarjota tiimien tueksi ammatillisen osaamisesi? Voit ilmoittautua vapaaehtoiseksi ammattitukihenkilöksi. Ammattitukihenkilöt päivystävät heille sopivilla viikoilla kesän aikana ja ovat kaikkien leiritiimien ja tukihenkilöiden käytettävissä. Ota yhteyttä: tukihenkilojaosto@protu.fi.

© Prometheus-leirin tuki ry