Kirjautuminen
Voit kirjautua antamalla joko käyttäjätunnuksesi tai käyttäjätiliisi tallennetun sähköpostiosoitteesi.
Huomaathan, että salasanassa isot ja pienet kirjaimet ovat eri merkkejä.

Koronavirusepidemia aiheuttaa muutoksia Protun toimintaan (päivitetty 22.3.)

PÄIVITETTY 23.3.2020

Protu rajoittaa kevään toimintaansa puhjenneen koronavirusepidemian johdosta. Varotoimenpiteillä pyritään hillitsemään taudin leviämistä sekä huolehtimaan toimintaan osallistuvien ja heidän omaistensa hyvinvoinnista.

  • Kaikki kesän protuleirit pyritään järjestämään suunnitellusti, mutta epidemiatilanteesta aiheutuviin muutoksiin varaudutaan. Kesäkuun leirien mahdollisesta perumisesta päätetään huhtikuun loppuun mennessä.
  • Kaikki Protun koulutukset on peruttu maaliskuun ajalta, mutta SUPER2-, SVENSKA2- ja VOE- koulutukset toteutetaan etämateriaalien avulla. 
  • Myös loppukevään tiimikoulutukset ja kokkikoulutukset järjestetään etänä. Tiimiläisten matkakorvauksista tapaamisiin tiedotetaan Protun hallituksen kokouksen 8.4. jälkeen.
  • Protun kevättapahtuma Alkajaiset 24.–26.4. on peruttu. Sääntömääräinen yleiskokous 25.4. pyritään järjestämään, mutta kokouksen siirtämiseen varaudutaan. Mahdollisesta siirtämisestä tiedotetaan 8.4. jälkeen.
  • Kaikki jaostojen ja muiden toimielinten kokoukset pidetään etänä 13.4. saakka. Myös paikallisprotutoiminta on tauolla vähintään 13.4. saakka. 
  • Toimisto palvelee toukokuun puoliväliin saakka ti–to klo 12–17. Käyntien sijaan yhteydenotot on tehtävä vain puhelimitse tai sähköpostilla.

Seuraamme tiiviisti viranomaistiedotusta ja tiedotamme tarvittaessa lisää mahdollisista muutoksista Protun toimintaan.

Voit kysyä lisätietoa tarvittaessa lähettämällä viestiä korona@protu.fi.

Lue uutinen 16.3.2020 "Perutut SUPER2- ja VOE-koulutukset järjestetään verkossa"

© Prometheus-leirin tuki ry