Kirjautuminen
Voit kirjautua antamalla joko käyttäjätunnuksesi tai käyttäjätiliisi tallennetun sähköpostiosoitteesi.
Huomaathan, että salasanassa isot ja pienet kirjaimet ovat eri merkkejä.

Perutut SUPER2- ja VOE-koulutukset järjestetään verkossa

Koronavirusepidemian takia kaikki loppukevään tiimiläiskoulutukset on peruttu. Kuitenkin SUPER2/SVENSKA2- sekä VOE-koulutukset järjestetään verkossa.

SUPER2/SVENSKA2-koulutuksia varten ollaan kokoamassa kattava verkkokoulutusmateriaali. Materiaali julkaistaan suomeksi 22.3. ja ruotsiksi hieman myöhemmin. SUPER2-verkkokoulutuksella ja rekrytointiryhmän itsearviointilomakkeella voi korvata oman 2-koulutuksensa. Linkki verkkokoulutukseen lähetetään kaikille nyt peruttujen SUPER2-koulutusten osallistujille sähköpostitse. Jos et ole tällä hetkellä perutussa SUPER2-koulutuksessa ilmoittautujana, mutta haluaisit silti osallistua verkkokoulutukseen, voit ilmoittautua siihen suomeksi täällä ja ruotsiksi täällä.

Vanhoille ohjaajille tarkoitettu VOE-koulutus järjestetään verkossa etäyhteyden turvin. Tähän koulutukseen on vielä muutamia paikkoja vapaana ja lisätietoa koulutuksen järjestämisestä lähetetään kaikille ilmoittautuneille lähempänä koulutusta. Koulutukseen ilmoittaudutaan täällä. Vanhat ohjaajat (UVO/VVO) voivat korvata oman koulutuksensa myös SUPER2-verkkokoulutuksella ja rekrytointiryhmän itsearviointilomakkeella.

Protun rekrytointiryhmä tiedottaa lisätietoja tiimiin hakemisesta ja itsearviointilomakkeesta lähipäivinä.

Pahoittelemme koulutusten perumisesta aiheutunutta haittaa.

© Prometheus-leirin tuki ry