Kirjautuminen
Voit kirjautua antamalla joko käyttäjätunnuksesi tai käyttäjätiliisi tallennetun sähköpostiosoitteesi.
Huomaathan, että salasanassa isot ja pienet kirjaimet ovat eri merkkejä.

Korona vaikuttaa Protun toimintaan – kesän ensimmäisen viikon protuleirit perutaan

Protu peruu kesän ensimmäisen viikon (31.5.–7.6.) protuleirit. Koronavirusepidemia ja siitä johtuvat toimenpiteet rajoittivat leirivetäjien rekrytointia ja kouluttamista, eikä kaikille alkukesän leireille pystytty muodostamaan vetäjätiimejä. Päätöstä tukivat myös terveysviranomaisten arviot epidemian kestosta. Suomen hallituksen jo nyt määräämistä koronarajoituksista osa koskee koko toukokuuta, kuten ravintoloiden sulkeminen.

Protussa ryhdytään selvittämään mahdollisuuksia järjestää korvaavia protuleirejä myöhemmin kesällä, syyslomalla tai talvilomalla. Protuleiri on mahdollista käydä myös seuraavana kesänä 9. luokan jälkeen. Tätä vanhemmat leiriläiset voivat osallistua 16–19-vuotiaille suunnatulle sennuleirille.

Kaikille kesän ensimmäisen viikon leiriläisille ja huoltajille lähetetään 14.4. alkaen lisätietoa sähköpostitse. Viestissä kysytään halukkuudesta osallistua mahdolliselle korvaavalle leirille ja kerrotaan maksetun leirimaksun palautuskäytännöstä. Perutusta leiristä ei peritä peruutusmaksua ja maksettu leirimaksu voidaan palauttaa kokonaisuudessaan.

Muut kesän protuleirit pyritään edelleen järjestämään suunnitellusti, mutta Protu valmistautuu sopeuttamaan toimintaansa terveysviranomaisten suositusten ja Suomen hallituksen linjausten mukaisesti. Kesäkuun toisen leiriviikon (7.–14.6.) leirien mahdollisesta perumisesta tiedotetaan 27.4., kesäkuun kahden jälkimmäisen viikon 11.5. ja heinäkuun kahden ensimmäisen viikon 25.5. Loppukesän leirien mahdollisista perumisista tiedotetaan myös noin kuukausi ennen leirien alkua.

Lisätiedot: korona@protu.fi

Perutut leirit (31.5.–7.6.):
Eräkolkka, Toivakka (Jyväskylän seutu)
Linnavuori, Masku (Turun seutu)
Nuuksio, Espoo (pääkaupunkiseutu)
Oriniemi, Turku (Turun seutu)
Partiojylhä, Kannus (Kokkolan seutu)
Liikuntaleiri Wanha koulu, Kuopio (Kuopion seutu)
Svenskspråkig Halslahti, Sauvo (Turun seutu)

© Prometheus-leirin tuki ry