Kirjautuminen
Voit kirjautua antamalla joko käyttäjätunnuksesi tai käyttäjätiliisi tallennetun sähköpostiosoitteesi.
Huomaathan, että salasanassa isot ja pienet kirjaimet ovat eri merkkejä.

Koronavirusepidemia aiheuttaa muutoksia Protun toimintaan (päivitetty 27.4.)

Protu on rajoittanut kevään ja alkukesän toimintaansa puhjenneen koronavirusepidemian johdosta. Varotoimenpiteillä pyritään hillitsemään taudin leviämistä sekä huolehtimaan toimintaan osallistuvien ja heidän omaistensa hyvinvoinnista.

  • Kesän ensimmäisen viikon (31.5.–7.6.) protuleirit on peruttu. Leireille ilmoittaututuneille on lähetetty viestiä korvaavista leireistä. 
  • Kesän kaksi kansainvälistä leiriä on muutettu englanninkielisiksi leireiksi. Ulkomailta leireille ilmoittautuneisiin otetaan yhteyttä ja heitä suositellaan perumaan ilmoittautuminen (leirimaksu palautetaan tässä tapauksessa kokonaisuudessaan, pois lukien mahdollinen jäsenmaksu), sillä Protu ei voi ottaa vastuuta mahdollisista lentojen perumisista tai lentomatkustamista koskevista rajoitustoimenpiteistä kuten karanteeneista.
  • Muut leirit pyritään järjestämään suunnitellusti, mutta epidemiatilanteesta aiheutuviin muutoksiin varaudutaan. Kesäkuun toisen leiriviikon (7.–14.6.) leirien mahdollisesta perumisesta tiedotetaan 4.5. Kesäkuun kahden jälkimmäisen viikon (14.6.–21.6. ja 21.6.–28.6.) leireistä tiedotetaan 11.5. ja heinäkuun kahden ensimmäisen viikon (28.6.–5.7. ja 5.7.–12.7.) leireistä tiedotetaan 25.5. Loppukesän leirien mahdollisista perumisista tiedotetaan myös noin kuukausi ennen leirien alkua.
  • Loppukevään tiimikoulutukset ja kokkikoulutukset järjestetään etänä. Tiimiläisten matkakorvaukset maksetaan yhteen livetapaamiseen. Tämän jälkeen tiimiläisiä kannustetaan etätapaamisiin videoyhteydellä. (Myös aiemmin maaliskuussa perutut SUPER2-, SVENSKA2- ja VOE- koulutukset toteutettiin etämateriaalien avulla.)
  • Protun kevättapahtuma Alkajaiset 24.–26.4. on peruttu. Sääntömääräinen yleiskokous 25.4. on siirretty järjestettäväksi sunnuntaina 31.5. Pakilan nuorisotalolla (Lepolantie 19). Mahdollisesta muutoksesta yleiskokouksen ajankohtaan ilmoitetaan 4.5.
  • Kaikki jaostojen ja muiden toimielinten kokoukset pidetään etänä 13.5. saakka. Myös paikallisprotutoiminta on tauolla vähintään 13.5. saakka. Mahdollisesta linjauksen pidennyksestä tiedotetaan 4.5. 
  • Toimisto palvelee viikoilla viikoilla 18–19 ti–to klo 12–16. Käyntien sijaan yhteydenotot on tehtävä vain puhelimitse tai sähköpostilla.

Seuraamme tiiviisti viranomaistiedotusta ja tiedotamme tarvittaessa lisää mahdollisista muutoksista Protun toimintaan.

Voit kysyä lisätietoa tarvittaessa lähettämällä viestiä korona@protu.fi.

Lue uutinen 9.4.2020 "Korona vaikuttaa Protun toimintaan – kesän ensimmäisen viikon protuleirit perutaan"

Lue uutinen 16.3.2020 "Perutut SUPER2- ja VOE-koulutukset järjestetään verkossa"

© Prometheus-leirin tuki ry