Kirjautuminen
Voit kirjautua antamalla joko käyttäjätunnuksesi tai käyttäjätiliisi tallennetun sähköpostiosoitteesi.
Huomaathan, että salasanassa isot ja pienet kirjaimet ovat eri merkkejä.

Protulägren 7.–14.6 ordnas – Säkerhetsåtgärder på lägren

Prometheus-lägren under sommarens andra vecka (7.–14.6) ordnas enligt planen. Beslutet fattades på basen av regeringens beslut att lyfta en del av begänsningsåtgärderna. Regeringen meddelade 4.5 att folksamlingar med upp till 50 personer kommer att tillåtas från och med den 1.6.

På grund av coronavirusepidemin följer man på lägren de säkerhetsåtgärder och restriktioner som upprättats enligt hälsovårdsmyndigheternas rekommendationer. Restriktioner kommer bland annat att uppkomma gällande slutfesten. Av dessa åtgärder informerar vi noggrannare senast den 15.5. Ifall epidemin och hälsovårdsmyndigheternas rekommendationer förändras, kan lägren ännu inställas. I sådant fall returneras lägeravgiften, eller ersättande alternativ erbjuds.

Vi har som mål att ordna sommarens senare läger enligt tidigare plan, men i beaktande av epidemins utveckling. Om läger eventuellt ställs in, informerar vi  lägerdeltagarna och deras vårdnadshavare senast en månad innan lägrets början.

Protu har tidigare inställt första veckans läger (31.5–7.6) och ändrat sommarens två internationella läger (19.–26.7 & 26.7–2.8) till engelskspråkiga läger riktade för personer som bor i Finland.

Tilläggsinformation: korona@protu.fi 

7.–14.6 ordnas följande läger:
Kuvataideleiri Linnavuori, Masku (Åbo region)
Lapjärvi, Miehikkälä (Kouvola region)
Nuuksio, Espoo (Huvudstadsregionen)
Oriniemi, Turku (Åbo region)
Retsola, Ruokolahti (Vilmanstrand region)
Liikuntaleiri Kivijärvi, Ylöjärvi (Tammerfors region)
Svenskspråkig Halslax, Sagu (Åbo region)

© Prometheus-leirin tuki ry