Kirjautuminen
Voit kirjautua antamalla joko käyttäjätunnuksesi tai käyttäjätiliisi tallennetun sähköpostiosoitteesi.
Huomaathan, että salasanassa isot ja pienet kirjaimet ovat eri merkkejä.

Protuleirit 7.–14.6. järjestetään suunnitellusti – Leireillä varotoimenpiteitä koronavirusepidemian takia

Kesän toisen leiriviikon (7.–14.6.) protuleirit järjestetään suunnitellusti. Päätös leirien järjestämisestä tehtiin Suomen hallituksen koronarajoitustoimenpiteiden purkamisen perusteella. Hallitus tiedotti 4.5., että kokoontumisrajoitustoimenpiteitä lievennetään 1.6. alkaen.

Koronavirusepidemian takia leireillä noudatetaan varotoimenpiteitä ja rajoituksia, joita on laadittu terveysviranomaisten suositusten mukaisesti. Rajoituksia on tulossa muun muassa leirin loppujuhlan järjestämiseen. Näistä toimenpiteistä tiedotetaan tarkemmin 15.5. mennessä. Mikäli epidemiatilanne ja terveysviranomaisten suositukset muuttuvat ennen leiriä, saatetaan leiri vielä perua. Tässä tapauksessa leirimaksu palautetaan tai tarjotaan korvaavia vaihtoehtoja.

Myös kesän myöhemmät leirit pyritään järjestämään suunnitellusti, mutta epidemiatilanteesta aiheutuviin muutoksiin varaudutaan. Leirien mahdollisista perumisista tiedotetaan noin kuukausi ennen leirien alkua.

Protu oli aiemmin perunut kesän ensimmäisen viikon (31.5.–7.6.) protuleirit ja muuttanut kesän kaksi kansainvälistä leiriä (19.–26.7. & 26.7.–2.8.) Suomessa asuville suunnatuiksi englanninkielisiksi leireiksi.

Lisätiedot: korona@protu.fi

7.–14.6. järjestettävät leirit:
Kuvataideleiri Linnavuori, Masku (Turun seutu)
Lapjärvi, Miehikkälä (Kouvolan seutu)
Nuuksio, Espoo (Pääkaupunkiseutu)
Oriniemi, Turku (Turun seutu)
Retsola, Ruokolahti (Lappeenrannan seutu)
Liikuntaleiri Kivijärvi, Ylöjärvi (Tampereen seutu)
Svenskspråkig Halslahti, Sauvo (Turun seutu)

© Prometheus-leirin tuki ry