Kirjautuminen
Voit kirjautua antamalla joko käyttäjätunnuksesi tai käyttäjätiliisi tallennetun sähköpostiosoitteesi.
Huomaathan, että salasanassa isot ja pienet kirjaimet ovat eri merkkejä.

Koronavirusepidemia aiheuttaa muutoksia Protun toimintaan (päivitetty 11.5.)

Protu on rajoittanut kevään ja alkukesän toimintaansa puhjenneen koronavirusepidemian johdosta. Varotoimenpiteillä pyritään hillitsemään taudin leviämistä sekä huolehtimaan toimintaan osallistuvien ja heidän omaistensa hyvinvoinnista.

  • Kesän ensimmäisen viikon (31.5.–7.6.) protuleirit on peruttu. Leireille ilmoittaututuneille on lähetetty viestiä korvaavista leireistä. Lisäksi kesän kaksi kansainvälistä leiriä on muutettu englanninkielisiksi leireiksi. Ulkomailta leireille ilmoittautuneisiin on otettu yhteyttä ja heitä on suositeltu perumaan ilmoittautuminen.
  • Muut kesäkuun ja loppukesän leirit pyritään järjestämään suunnitellusti. Protussa varaudutaan kuitenkin siihen, että tautitilanteen ja suositusten muuttuessa joudutaan tekemään nopeitakin perumisia lyhyellä varoitusajalla.
  • Leireille on laadittu erityinen koronaohjeistus, jota noudattamalla voidaan vähentää tartuntariskiä Prometheus-leirin yhteydessä. Ohjeistuksesta löytyy myös päivitettyä tietoa protuleirien peruutuskäytännöistä. Protuleirille on turvallista tulla näitä ohjeita noudattaen. Lisäksi leireille hankitaan riittävästi tarvittavia hygieniatarvikkeita. Tutustu ohjeistukseen täällä.
  • Myös Protun vaellusleiri Saariselällä 21.– 28.6. pyritään järjestämään. Mikäli yöjunat eivät kulje, käytetään päiväjunia. Hygieniaa vaellusleirillä tehostetaan lisäämällä leiripakettiin enemmän käsihuuhdetta käsienpesumahdollisuuksien puuttuessa ja ohjeistetaan tuomaan omat käsienkuivauspyyhkeet.
  • Loppukevään tiimikoulutukset järjestetään etänä. Tiimiläisten matkakorvaukset maksetaan yhteen livetapaamiseen.
  • Protun sääntömääräinen kevätkokous 31.5. on siirretty järjestettäväksi lauantaina 26.9. Pakilan nuorisotalolla (Lepolantie 19).
  • Kaikki jaostojen ja muiden toimielinten kokoukset pidetään etänä 1.6. saakka. Myös paikallisprotutoiminta on tauolla 1.6. saakka.Elokuulle suunniteltu Protun puistotapahtuma eli Puistis on alustavasti peruttu. Mahdollisista muutoksista tilanteeseen tai tapahtuman järjestämisestä etämuotoisena tiedotetaan myöhemmin.Toimisto palvelee viikoilla viikoilla 20–21 ti–to klo 12–16. Käyntien sijaan yhteydenotot on tehtävä vain puhelimitse tai sähköpostilla.

Seuraamme tiiviisti viranomaistiedotusta ja tiedotamme tarvittaessa lisää mahdollisista muutoksista Protun toimintaan.

Voit kysyä lisätietoa tarvittaessa lähettämällä viestiä korona@protu.fi.

Lue uutinen 5.5.2020 "Protuleirit 7.–14.6. järjestetään suunnitellusti"

Lue uutinen 9.4.2020 "Korona vaikuttaa Protun toimintaan – kesän ensimmäisen viikon protuleirit perutaan"

© Prometheus-leirin tuki ry