Kirjautuminen
Voit kirjautua antamalla joko käyttäjätunnuksesi tai käyttäjätiliisi tallennetun sähköpostiosoitteesi.
Huomaathan, että salasanassa isot ja pienet kirjaimet ovat eri merkkejä.

Hae leiritoiminnan periaatteiden päivitystyöryhmään

Kesäkuussa järjestettiin webinaari aiheesta leiritoiminnan periaatteiden päivitys. Webinaarin aikana käytiin hyvää keskustelua aiheesta ja nyt olisi aika panna tuumasta toimeen. Alla olevan linkin kautta pystyy hakemaan mukaan työryhmään, jonka tehtävänä on valmistella syyskokoukselle päivitetyt leiritoiminnan periaatteet.

https://forms.gle/FS2sYAqtPcbssCGn8

Tavoiteaikataulu on seuraava: työryhmä nimitetään hallituksen elokuun kokouksessa (30.8), jonka jälkeen työrymän olisi tarkoitus valmistella esitys hallituksen seuraavaan kokoukseen mennessä, jonka jälkeen hanke esitellään syyskokoukselle. Kun ryhmä on nimitetty voidaan aikataulusta keskustella tarkemmin. Hakulomakkeessa on lisäksi vapaaehtoinen kysymys, jossa voi kertoa miten paljon aikaa itse voi projektiin laittaa.

Leiritoiminnan periaatteet ovat Protuleirien selkäranka, ne toimivat yhteisenä perustana kaikille leireille ja selkeyttävät leirien päämääriä ja niiden päivittämisellä haluamme varmistaa, että ne myös tulevaisuudessa ovat ajan tasalla ja toimivat entistä paremmin tiimien tukena leirien suunnittelussa.

Tule siis itse tai kavereiden kanssa mukaan pohtimaan miltä leiritoiminnan periaatteet kuuluisi näyttää seuraavien vuosien ajan!

Lomakkeessa voi myös ilmaista halunsa vetää työryhmää!

© Prometheus-leirin tuki ry