Kirjautuminen
Voit kirjautua antamalla joko käyttäjätunnuksesi tai käyttäjätiliisi tallennetun sähköpostiosoitteesi.
Huomaathan, että salasanassa isot ja pienet kirjaimet ovat eri merkkejä.

Hae Protun nettisivujen päätoimittajaksi!

Kiinnostaako nettisivut, sisällöntuotanto ja kokonaisuuksien näpeissä pitäminen? Haluatko tehdä todella spessua vapaaehtoistyötä sekä hankkia samalla suoraan työelämään soveltuvaa kokemusta ja osaamista? Hae uudeksi päätoimittajaksi Protun nettisivuille!

Päätoimittajana vastaat nettisivujen sisällöstä ja toimit samalla tiedotusjaoston nettisivualajaoston puheenjohtajana. Sinulla tulisi olla valmiiksi perusymmärrys teksteistä ja HTML:stä ja lisäksi halu oppia nettisivujen ja sisällönhallintajärjestelmien käyttöä. Nettisivujen päätoimittajana kuulut myös www-työryhmään.

"Protun nettisivut ja nettisivujen päätoimittajuus ovat opettaneet minulle, että kaikki vaikuttaa kaikkeen. Nettisivujen päätoimittaja on sarana tiedotusjaoston ja www-työryhmän välillä. Saranana pääsee näkemään nettisivuista sekä viestinnällisen että teknisen puolen.

Päätoimittajuus on opettanut pitkän oppimäärän suunnilleen kaikkea sitä, mitä aikuisten maailmassa on osattava: priorisointia, suunnitelmallisuutta, aikatauluttamista ja projektinhallintaa, pitkäjänteisyyttä, muutoksiin sopeutumista, omien rajojen puolustamista ja isojen kokonaisuuksien hahmottamista, ylpeyttä ja nöyryyttä sopivassa suhteessa."
– Syksy, Protun nettisivujen päätoimittaja vuosina 2018–2020

Tartu harvinaiseen tilaisuuteen ja hae nettisivujen päätoimittajaksi tiedotusjaosto hakulomakkeella nyt: https://www.protu.fi/lomake/20018

© Prometheus-leirin tuki ry