Kirjautuminen
Voit kirjautua antamalla joko käyttäjätunnuksesi tai käyttäjätiliisi tallennetun sähköpostiosoitteesi.
Huomaathan, että salasanassa isot ja pienet kirjaimet ovat eri merkkejä.

Kouluttajien aikataulutoivelomake on avattu!

Moikka!

 

Vuoden kohokohta – koulutuskevät – lähestyy kovaa vauhtia! On siis aika selata kalenteria ja pohtia, minne päin Suomea tulevana keväänä lähtisi kouluttamaan, nimittäin kouluttajien aikataulutoivelomake kevään 2021 protukoulutuksia varten on julkaistu! Lomake löytyy täältä!

 

Vanhoja kouluttajia tarvitaan joka kevät suuri määrä varmistamaan, että Protu-leirien laatu säilyy ensi kesänä yhtä korkealla kuin aiemminkin. Lähde siis ihmeessä mukaan, olitpa sitten kokenut konkari tai jo vuoden-pari taukoa pitänyt protukouluttaja! Muistathan kuitenkin, että uuden kouluttajan tulee käydä kouluttajakoulutuksessa ennen kouluttajaksi lähtemistä.

 

Lomakkeessa kysytään myös halukkuutta ryhtyä etäkouluttajaksi. Koronatilanteen vuoksi etäkouluttaminen voi hyvinkin tulla ajankohtaiseksi koulutuskeväällä ainakin vanhojen ohjusten kohdalla. Etäkouluttajan ei tarvitse poistua asunnostaan ja koulutus on muutenkin vähemmän sitova kuin lähikoulutus – ja mikä parasta, saat nukkua omassa vuoteessasi!

 

Lomake tulee täyttää viimeistään 3.12., sillä koulutusjaosto kokoaa koulutustiimit heti joulukuun alussa. Koulutustiimien julkaisusta tiedotetaan kaikille kouluttajille pian tiimien kokoamisen jälkeen sähköpostitse.

 

Lomake kannattaa täyttää mitä pikimmin, ettei sen täyttäminen unohdu! Sinua ei voida sijoittaa koulutustiimiin, jos aikataulutoivelomake jää täyttämättä. Mikäli haluat muuttaa vastauksiasi myöhemmin, voit lähettää lomakkeen uudestaan, jolloin huomioimme vain uusimman lomakkeen vastaukset.

 

Jos tahdot vertaistukea ja tutustumista muiden kevään kouluttajien kanssa, liity kouluttajien yhteiseen Whatsapp-ryhmään tästä!

 

Jos heräsi kysymyksiä, niitä voi lähettää sähköpostilla osoitteeseen koulutus@protu.fi

 

Keväällä nähdään!

 

Protun koulutusjaoston puolesta,

 

*Arg*

© Prometheus-leirin tuki ry