Kirjautuminen
Voit kirjautua antamalla joko käyttäjätunnuksesi tai käyttäjätiliisi tallennetun sähköpostiosoitteesi.
Huomaathan, että salasanassa isot ja pienet kirjaimet ovat eri merkkejä.

Kesän 2021 suomenkieliset nuorten leirit täynnä

Kesän 2021 suomenkieliset nuorten (n. 14–15-vuotiaiden) leirit on ilmoittauduttu täyteen. Täyttyneille leireille ei ole jonotuslistaa. Jos paikkoja vapautuu perumisten myötä, tilanne päivittyy automaattisesti leirilistaukseen. Jos paikka jäi tänä vuonna saamatta, niin protuleirin voi ihan hyvin käydä vielä 9. luokan jälkeen tai myöhemmin – kuten moni tekeekin!

Ruotsinkielisillä nuorten leireillä on vielä joitakin paikkoja Sauvon Halslahdessa 18.–25.7. ja Espoon Nuuksiossa 1.–8.8.

Paikkoja on tarjolla myös 16–20-vuotiaille suunnatuilla sennuleireillä Lohjan Partioniemessä 4.–11.7. ja Turun Oriniemessä 11.–18.7. Lisäksi paikkoja on tarjolla kaikenikäisille yli 20-vuotiaille suunnatulla aikuisleirillä Kirkkonummen Porkkalanniemessä 21.–25.7.

Protun suosio on ollut viime aikoina kasvussa ja leirit on ilmoittauduttu täyteen vuosi vuodelta yhä aikaisemmin. Me Protussa pyrimme nyt vastaamaan kasvaneeseen kysyntään etsimällä lisää ohjaajia leireille. Kannustamme lämpimästi aikaisemmin leireillä toimineita ohjaajia ja apuohjaajia lähtemään vetämään leirejä myös ensi kesänä. Lisätietoa leirinvetämisestä löytyy täältä: https://www.protu.fi/tiimiin

Protun toiminnan kasvua voi tukea myös liittymällä yhdistyksen jäseneksi: https://www.protu.fi/jaseneksi


© Prometheus-leirin tuki ry