Kirjautuminen
Voit kirjautua antamalla joko käyttäjätunnuksesi tai käyttäjätiliisi tallennetun sähköpostiosoitteesi.
Huomaathan, että salasanassa isot ja pienet kirjaimet ovat eri merkkejä.

Etäkouluttajien aikataulutoivelomake on avattu!

Koulutuskevät lähestyy pikavauhtia! Nyt onkin hyvä hetki kaivaa kalenteri esiin ja täyttää etäkouluttajien aikataulutoivelomake kevään 2021 protukoulutuksia varten! Lomake löytyy täältä!

Kaikenlaisia kokemustaustoja tarvitaan etäkoulutuksiin, mutta muistathan, että uuden kouluttajan on tullut käydä syksyllä kouluttajakoulutuksessa ennen kouluttajaksi lähtemistä. Lomakkeessa ei kysellä sijaintitoiveita, sillä etäkouluttajan ei tarvitse poistua asunnostaan ja etäkoulutus vie muutenkin vähemmän aikaa kuin lähikoulutus – ja mikä parasta, saat nukkua omassa vuoteessasi!

Lomake tulee täyttää viimeistään 4.1., sillä koulutusjaosto kokoaa uudet koulutustiimit heti tammikuun alussa. Koulutustiimien julkaisusta tiedotetaan kaikille kouluttajille pian tiimien kokoamisen jälkeen sähköpostitse.

Lomake kannattaa täyttää mitä pikimmin, ettei sen täyttäminen unohdu! Sinua ei voida sijoittaa koulutustiimiin, jos aikataulutoivelomake jää täyttämättä. Mikäli haluat muuttaa vastauksiasi myöhemmin, voit lähettää lomakkeen uudestaan, jolloin huomioimme vain uusimman lomakkeen vastaukset.

Jos tahdot vertaistukea ja tutustumista muiden kevään kouluttajien kanssa, liity kouluttajien yhteiseen Whatsapp-ryhmään tästä!

Jos heräsi kysymyksiä, niitä voi lähettää sähköpostilla osoitteeseen koulutus@protu.fi.

Kevättä odotellessa!

Protun koulutusjaoston puolesta,

Ansa Rajakangas

© Prometheus-leirin tuki ry