Kirjautuminen
Voit kirjautua antamalla joko käyttäjätunnuksesi tai käyttäjätiliisi tallennetun sähköpostiosoitteesi.
Huomaathan, että salasanassa isot ja pienet kirjaimet ovat eri merkkejä.

Protu järjestää kansainvälisen nuorisovaihtoleirin syksyllä Suomessa! Hae mukaan projektiryhmään 21.2. mennessä

Tule mukaan vuoden kiinnostavimpaan kv-projektiin! Protu ja JuHu Berlin Saksasta järjestävät Erasmus+ -nuorisovaihtoleirin ensi syksynä Suomessa. Protun kansainvälinen jaosto kokoaa nyt projektiryhmää suunnittelemaan ja toteuttamaan leirin. Jos sinua kiinnostaa saada kokemusta englanninkielisestä kansainvälisestä yhteistyöstä, tutustua uusiin upeisiin ihmisiin sekä oppia samalla monipuolisia projektitaitoja, tämä on juuri sinulle!

Projekti pähkinänkuoressa:
- Projekti alkaa alkukeväällä suunnittelulla, jonka sisältö koostuu leirin käytännön järjestelyistä (lentoliput, leiripaikka, aktiviteetit jne.) sekä erilaisesta etämuotoisesta tutustumisesta ja ohjelmasta.
- Projektiryhmä laatii ja lähettää rahoitushakemuksen Erasmus+ -ohjelmalle kevään aikana.
- Projektin kohokohta on nuorisovaihtoleiri jossain päin Suomea (alustavasti 16.10.–22.10.2021).

Työskentely:
- Projektissa on mahdollisuus ottaa vastuuta ja tekemistä oman jaksamisen ja omien kiinnostuksenkohteiden mukaan.
- Projektiryhmällä tulee olemaan etätapaamisia viikon tai kahden välein. Osa tapaamisista on koko ryhmän kesken ja osa pienemmissä ryhmissä. Kaikkiin tapaamisiin ei tarvitse osallistua, mutta mitä enemmän osallistuu, sitä enemmän pääsee vaikuttamaan ja tutustumaan muihin jo ennen leiriä.
- Tukena projektissa on alusta loppuun asti Protun kansainvälinen jaosto ja JuHu Berlinin vastaavat henkilöt. Jaoston rooli kuitenkin lähinnä tukea antava, vapaus ja vastuu päättää nuorisovaihdon sisällöstä on projektiryhmällä.

Ketkä voivat hakea mukaan:
- Projektiin voivat osallistua kaikki 15–24-vuotiaat.
- Protutausta ei ole pakollinen, mutta kokemus protuleiristä olisi toivottava.
- Toiveena on kohtalainen englannin kielen taito ja/tai halu oikeasti käyttää kieltä ja kehittyä sen käytössä.

Tartu tähän harvinaiseen tilaisuuteen nopeasti! Projektiryhmä aloittaa toimintansa jo viikonloppuna 26.–28.2. Hae mukaan 21.2. mennessä lähettämällä vapaamuotoinen englanninkielinen viesti Protun kv-jaostolle osoitteeseen kv@protu.fi. Laita viestiin lyhyt esittely itsestäsi ja protutaustastasi. Yhteyttä voi ottaa ja lisätietoja voi kysyä todella matalalla kynnyksellä – tärkeintä on kiinnostus! Halutessasi voit kysyä projektista myös WhatsAppissa kansainvälisen jaoston Emil Selroosilta: 0403533057.

© Prometheus-leirin tuki ry