Kirjautuminen
Voit kirjautua antamalla joko käyttäjätunnuksesi tai käyttäjätiliisi tallennetun sähköpostiosoitteesi.
Huomaathan, että salasanassa isot ja pienet kirjaimet ovat eri merkkejä.

Päivitettyä tietoa SUPER2/SVENSKA2-koulutusten muuttamisesta etäkoulutuksiksi

Koronavirusepidemian jatkuessa kaikki leirinvetäjien lähikoulutukset (SUPER2 ja SVENSKA2) helmi- ja maaliskuussa korvataan vuorovaikutteisillä etäkoulutuksilla ja -tehtävillä.

Uudessa mallissa viikonlopun SUPER2/SVENSKA2-koulutus jakautuu nyt useampaan vuorovaikutteiseen Zoom-etäkoulutusmoduuliin:

  • Etä-Super2-Intro (3h), joka käydään omaa harjoituskoulutusta edeltävän viikon arki-iltana ja johon ilmoittaudutaan erikseen.

  • Etä-Super2-harjoitukset (6h), joka käydään alkuperäisen lähikoulutuksen viikonloppuna, joko lauantaina tai sunnuntaina. Koulutuskalenterissa alkuperäiset SUPER2/SVENSKA2-koulutukset on muutettu harjoitusmoduuleiksi.
  • Aiemmat ilmoittautumiset SUPER2/SVENSKA2-lähikoulutuksiin on nyt muutettu ilmoittautumisiksi Etä-Super2-harjoitukset-etäkoulutuksiin.
  • Jos aiemmin ei ollut ilmoittautunut lähikoulutukseen, voi nyt ilmoittautua suoraan etäkoulutukseen.
  • Etä-Super2-jatko (3h), joka käydään myöhemmin ja johon ilmoittaudaan erikseen.

  • Etä-rekrykeskustelu UVA/VVA, ryhmämuotoinen keskustelu, joka on tarkoitettu vain vanhoille apuohjaajille.

Vuorovaikutteisten etäkoulutusten ja haastattelujen lisäksi koulutettavat saavat tehdäkseen muutamia etätehtäviä.

Lisäksi uusille ohjaajille (UO/UPO) järjestetään henkilökohtaiset haastattelut, joista rekryt ovat yhteyksissä jokaiseen henkilökohtaisesti.


Eri tiimiläisrooleille kuuluvat etäkoulutukset:
- UA: intro, harjoitukset, jatko
- UVA: intro, harjoitukset, jatko, rekrykeskustelu
- VVA: intro, harjoitukset, jatko, rekrykeskustelu
- UO: intro, harjoitukset, jatko, henkilökohtainen haastattelu
- UPO: intro, harjoitukset, jatko, henkilökohtainen haastattelu
- UVO: etä-VOE tai harjoitukset
- VVO: etä-VOE, harjoitukset tai rekrykeskustelu

Protun nettisivujen koulutuslistauksessa on tällä hetkellä näkyvissä pelkästään Etä-Super2-harjoitukset. Ne on vielä tässä vaiheessa merkitty kaikki lauantaille, mutta niiden päivät (lauantai tai sunnuntai) ja kellonajat voivat vielä muuttua. Koulutuslistauksessa ei ole vielä intro-, jatko- ja rekrykeskustelumoduuleja, vaan ne lisätään myöhemmin.

Tiedotamme lisää koulutusjärjestelyistä maanantaina 22.2.

Niille, jotka olivat alunperin ilmoittautuneet lähikoulutukseen viikonloppuna 27.–28.2., lähetetään lisätietoa jo pe 19.2.

Lisätiedot: koulutus@protu.fi

Kaikkien leirinvetäjien odotetaan käyvän paitsi nämä SUPER2-lähikoulutukset korvaavat moduulit, myös niitä edeltävät oman roolin edellyttämät etämoduulit (Etä-A, Etä-B jne.) (lisätiedot). Näitä koulutusmoduuleja järjestetään vielä helmikuun aikana ja niihin voi ilmoittautua vielä Protun nettisivuilla. Jos haluaa vetämään protuleiriä, mutta on syystä tai toisesta täysin mahdotonta saada kaikkia edeltäviä moduuleita suoritettua niinä aikoina, kun niitä on tarjolla, niin voi olla yhteydessä koulutusjaostoon ja selvittää, miten niitä voi mahdollisesti korvata.

© Prometheus-leirin tuki ry