Kirjautuminen
Voit kirjautua antamalla joko käyttäjätunnuksesi tai käyttäjätiliisi tallennetun sähköpostiosoitteesi.
Huomaathan, että salasanassa isot ja pienet kirjaimet ovat eri merkkejä.

Lähde tukihenkilöksi kesän 2021 leiritiimeille!

Hei protu! Haluatko tarjota kuuntelevan korvasi ja arvokkaan tukesi tärkeille leiritiimeillemme? Lähde tukihenkilöksi! Haussa on sekä yleistukihenkilöitä että ammattitukihenkilöitä. Sinulla tulisi olla:

  • kiinnostusta ja sopivaa meininkiä
  • yleistukihenkilöillä kokemus ainakin yhden protuleirin vetämisestä
  • oma jaksaminen siinä tilassa, että voit tukea muita

Tukihenkilöt voivat esimerkiksi auttaa ongelmatilanteiden ratkomisessa, tarjota henkistä tukea, vastata kiperiin käytännön kysymyksiin ja ohjata leiritiimiläisiä tarvittaessa esimerkiksi erikoistukihenkilön, ammattitukihenkilön, tai työvaliokunnan kriisipäivystäjän puoleen. Tukihenkilönä toimiminen ei vaadi tekijältään suuria ponnistuksia, mutta se on oiva tapa saada hieman lisää arvokasta vastuuta järjestössämme, ja voit olla mukana auttamassa muita. Koronaan liittyviin kysymyksiin ei tarvitse tukihenkilönä vastata, vaan siihen on tiimeille omat kanavansa. Tukihenkilöinti voi olla erittäin palkitsevaa sekä antaa uutta näkökulmaa leirikesään ja Protuun! 

Voit tukihenkilöidä sen verran kuin näet itse sopivaksi. Ammattitukihenkilöt ilmoittavat käytettävissä olevat viikkonsa ja aikataulunsa ilmoittautumislomakkeessa. Tulevan kesän yleistukihenkilömalli on kuitenkin vielä avoinna, ja se tarkentuu koronatilanteen selkiytyessä. Ilmoittautumislomakkeessa voit kertoa, mitkä viikot olet käytettävissä, ja näiden tietojen pohjalta tukihenkilöjaosto koostaa joko tukihenkilötiimit tietyille viikoille, tai tekee listan leiritiimeille kullakin viikolla käytettävistä olevista tukihenkilöistä. Malli riippuu kesän leirien määrästä ja mahdollisiin koronarajoituksiin liittyvistä toimista. Voit esittää myös oman toiveesi tulevan kesän mallille! Pidämme tukihenkilöt ajan tasalla ja kerromme kun tiedämme lisää.

Hae tukihenkilöksi täyttämällä lomake viimeistään 4.4.2021, niin sinuun otetaan yhteyttä takarajan umpeuduttua. Lisätietoja saat osoitteesta tukihenkilojaosto@protu.fi! Tukihenkilöille on olemassa opas, WhatsApp-ryhmät ja muuta tukimateriaalia, sekä tukihenkilöjaoston jatkuva tuki.

Kesää odottaen, tukihenkilöjaoston

Tsenna (yleistukihenkilö), Sonja (yleistukihenkilö) ja pj Emma (ammattitukihenkilö)

© Prometheus-leirin tuki ry