Kirjautuminen
Voit kirjautua antamalla joko käyttäjätunnuksesi tai käyttäjätiliisi tallennetun sähköpostiosoitteesi.
Huomaathan, että salasanassa isot ja pienet kirjaimet ovat eri merkkejä.

Puistis tekee paluun livenä 14.8.! Ilmoittaudu työryhmään 20.6. mennessä!

Rakastettu kesän protukokokohta Puistis tekee paluun livemuotoisena Helsingissä lauantaina 14.8.2021! Puistis on Protun perinteinen kesän päättävä tapahtuma, joka kokoaa vasta leirin käyneet ja pidempäänkin toiminnassa olleet protut yhteisen hauskan ääreen. Puistista ideoimaan ja toteuttamaan ollaan kokoamassa nyt työryhmää ja etenkin ihmisiä, jotka voivat ottaa vetovastuuta työryhmän toiminnasta!

Työryhmään ovat tervetulleita kaikki protut. Tukena työryhmällä on Protun tapahtumajaosto, joka auttaa kaikissa asioissa tarpeen mukaan. Tule yksin tai kaverin kanssa suunnittelemaan unohtumatonta puistospektaakkelia! :)

Ilmoittaudu 20.6. mennessä tällä lomakkeella: https://forms.gle/khZfkwiyxbdvFLo98
Lisätiedot: tapahtuma@protu.fi

Huom. työryhmän ei tarvitse ottaa yksin vastuuta kaikista mahdollisista tehtävistä ja rooleista itse tapahtuman aikana, vaan idea on, että työryhmä ensin suunnittelee tapahtuman ja sen jälkeen rekrytoi ihmiset eri tehtäviin (kioski, turvallisuus, järjestyksenvalvonta, viestintä ym.) ja ohjelmanumeroihin (aiemmin mm. mahautumisflashmob, keskustelut, vesisota) lähempänä itse tapahtumaa.

© Prometheus-leirin tuki ry