Kirjautuminen
Voit kirjautua antamalla joko käyttäjätunnuksesi tai käyttäjätiliisi tallennetun sähköpostiosoitteesi.
Huomaathan, että salasanassa isot ja pienet kirjaimet ovat eri merkkejä.

Protu hakee pääsihteeriä

Prometheus-leirin tuki ry järjestää nuorille elämänkatsomuksen muodostumista tukevaa aikuistumiskoulutustoimintaa. Toimintaamme suunnittelevat ja toteuttavat nuoret itse: valtaosa niin leirien vapaaehtoisista vetäjistä, vetäjien kouluttajista kuin yhdistyksen hallituksen jäsenistäkin on alle tai hiukan yli 20-vuotiaita nuoria. Uskomme vahvasti vuoropuheluun, nuorten kykyyn päättää omasta elämästään ja kantaa vastuuta, yhdessä oppimiseen ja omaehtoiseen tekemiseen.

Haemme toimistollemme Helsingin Etu-Töölöön arvomme jakavaa pääsihteeriä mahdollistamaan yhdistyksen menestyksen jatkumisen. Pääsihteerin tehtäviin kuuluu yhdistyksen toimiston kolmihenkisen työyhteisön työn johtaminen sekä yhdistyksen luottamusjohdon ja vapaaehtoisista koostuvien toimielimien monimuotoinen tukeminen. Pääsihteeri vastaa rahoituksesta ja hoitaa hallinnon juoksevia asioita sekä avustaa vapaaehtoisia yhdistyksen toiminnan suunnittelussa, budjetoinnissa ja dokumentoinnissa. Lisäksi pääsihteeri toimii yhdistyksen sihteerinä ja osallistuu hallituksen ja puheenjohtajiston kokouksiin. Pääsihteerin työtä johtaa yhdistyksen hallitus ja esihenkilönä toimii hallituksen puheenjohtaja. Tehtävä on ollut Protussa vuodesta 2020 alkaen eli melko uusi: aiemmin vastaavat vastuukokonaisuudet on hoidettu kokonaan vapaaehtoisvoimin. Leiriemme suosion ja toimintavolyymiemme kasvaessa tähän edellytetään ammattilaisen panosta.

Tehtävässä menestyminen edellyttää esihenkilökokemusta, erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, organisointi- ja priorisointikykyä, järjestöhallinnon ja -talouden osaamista sekä kokemusta julkisesta rahoituksesta, vapaaehtoistoiminnan tuntemista sekä johtamisosaamista järjestössä. Kielitaidon osalta edellytämme suomen kielen erinomaista suullista ja kirjallista taitoa sekä ruotsin ja englannin taitoa. Toivomme, että olet jalat maassa oleva ja rutiineista pitävä tiimipeluri, joka nauttii myös kehittämisestä.

Eduksi luetaan nuorten vapaaehtoistoiminnan tuntemus ja olemassa olevat yhdistyksen kannalta relevantit verkostot sekä mahdollinen Prometheus-leirin tuki ry:n toiminnan tunteminen.

Pidämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa tärkeinä arvoina. Toivommekin saavamme iältään, sukupuoleltaan, etniseltä taustaltaan ja muilta ominaisuuksiltaan moninaisia hakijoita.

Sovellamme Urheilujärjestöjä koskevaa työehtosopimusta. Työaikamme on liukuva, ja huomioimme mielellämme mahdolliset perhetilanteeseen liittyvät joustotarpeet. Tehtävän luonteen vuoksi työhön kuuluu säännöllistä ilta- ja viikonlopputyötä sekä matkustamista kotimaassa. Tarjoamme lakisääteistä laajemman työterveyshuollon, tuemme joukkoliikenteen työmatkakäyttöä 300 eurolla vuodessa sekä suhtaudumme myönteisesti henkilöstön osaamisen kehittämiseen. Työsuhteen alussa sovelletaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Työsuhde alkaa 1.11. tai sopimuksen mukaan ja on voimassa toistaiseksi. Palkka on täydellä (37,5 tunnin) työajalla noin 3200 e/kk. Alkuvaiheessa työaika on 80 %, mutta pyritään nostamaan 100 %:iin mahdollisuuksien mukaan pikimmiten.

Vapaamuotoinen hakemus, jonka liitteeksi tulee CV (max. 2 sivua), lähetetään 5.–19.8. välisenä aikana sähköpostiosoitteeseen paasihteeriksi@protu.fi. Hakemuksia säilytetään 6 kk. Ensimmäisen haastattelukierroksen haastattelut järjestetään 25.–26.8. ja psykologiset soveltuvuusarvioinnit syyskuun alkupuolella. Näiden perusteella kärkihakijat kutsutaan haastateltaviksi yhdistyksen hallituksen kokoukseen su 19.9.

Lisätietoja tehtävästä ja rekrytointiprosessista antavat 11.–12.8. klo 10–14 Prometheus-leirin tuki ry:n puheenjohtaja Alma Koivisto (050 550 6971) ja 18.–19.8. klo 10–14 pääsihteeri Päivi Lilja (040 652 9112).

© Prometheus-leirin tuki ry