Kirjautuminen
Voit kirjautua antamalla joko käyttäjätunnuksesi tai käyttäjätiliisi tallennetun sähköpostiosoitteesi.
Huomaathan, että salasanassa isot ja pienet kirjaimet ovat eri merkkejä.

Syyskokous päätti hallituksen koon pienentämisestä ja valitsi uudet hallituslaiset

Viime viikonloppuna 9.–10.10.2021 Protun syyskokous teki historiallisen päätöksen yhdistyksen hallituksen koon pienentämisestä 8–10 henkilöön. Uudistuksen tavoitteena on parantaa hallituksen toimintakykyä, vahvistaa kaikkien hallitusten jäsenten äänen saamista kuuluviin ja laskea hallinnollisia kuluja. Uuteen käytäntöön siirtyminen tapahtuu asteittain niin, että nyt siirtymäkaudella vuonna 2022 hallituksessa on 13 jäsentä ja puheenjohtaja ja vuodesta 2023 alkaen hallituksessa on 8–10 jäsentä ja puheenjohtaja.

Kokouksessa järjestetyissä hallitusvaaleissa valittiin yksimielisesti puheenjohtajaksi toimikaudelle 2022-2023 Alma Koivisto (istuva puheenjohtaja). Hallituksen jäseniksi toimikaudelle 2022–2023 valittiin Venla Hannuksela, Miro Hietala, Teo Korhonen, Olli Palokangas ja Kalle Saleva. Hallituksessa jatkavat jäljellä olevalla toimikaudella 2021–2022 Pyry von Bagh, Mirko von Bell, Aino Kujari, Oskari Leikos, Taru Manninen, Ilpo Ratinen, Eetu Torkkeli ja Veeti Veteläinen.

Syyskokouksen yhteydessä järjestettiin Kaamoskarkelot, jossa oli monenlaista protumaista ohjelmaa ja kohokohtina "Oulu road trip" -polku ja mafiosopeli. Kaamoskarkeloihin osallistui noin 60 protua.

Lisätiedot: hallitus@protu.fi

© Prometheus-leirin tuki ry