Kirjautuminen
Voit kirjautua antamalla joko käyttäjätunnuksesi tai käyttäjätiliisi tallennetun sähköpostiosoitteesi.
Huomaathan, että salasanassa isot ja pienet kirjaimet ovat eri merkkejä.

Haku Protun työryhmiin ja häirintäyhdyshenkilöksi on auki!

Haku seuraaviin Protun työryhmiin on nyt auki! Haun toteuttaa hallitus ja se on avoinna kaikille (protu)taustasta riippumatta. Haemme myös täydennystä häirintäyhdyshenkilöihin.

Huom! Haku työryhmiin päättyy tammikuun alkupuolella ja jäsenet nimetään hallituksen kokouksessa 16.1. Häirintäyhdyshenkilöksi voit hakea tammikuun loppuun asti ja lopullinen 'häry'kokoonpano nimitetään hallituksen helmikuun kokouksessa.

Valmiista toimenkuvista huolimatta kaikki työryhmät ovat kehitykselle enemmän kun avoimia ja kehitettävissä täysin jäsentensä näköisiksi! :) Niin kuin protun kuuluu ollakin.
 
Olisiko Protun syytä painottaa yhä enemmän kasvisruokaa? Koronan pöytäännyttämä mutta edelleen yhtä ajankohtainen kasvisruokalinjaus kaipaa yleiskokouksen päätöstä. Hae asiaa syyskokoukselle 2022 valmistelevaan työryhmään! Työryhmä laatii alkuvuodesta kyselyn, jolla kartoittaa protun jäsenistön kantoja asiaan sekä leirikesän mittaan leiripalautekyselyn ohessa leiriläisten näkemyksiä. Näiden pohjalta työryhmä muokkaa lopullisen jäsenistöä mahdollisimman hyvin edustavan esityksen kasvisruokalinjaukseksi Protun syyskokoukselle 2022 keskusteltavaksi.

Turvallisuustyöryhmä valmistelee hallitukselle turvallisuuteen liittyvät linjaukset ja asiakirjat, kehittää turvallisuustyötä, reagoi esiintulleisiin puutteisiin laatimalla niistä esityksiä hallitukselle sekä tarkkailee koko järjestön turvallisuustilannetta. Ryhmä on toiminut pienimuotoisena jo syksyn ajan ja kokoustaa noin tunnin viikossa / kahdessa. Tärkeintä ryhmään hakiessa on motivaatio ja kiinnostus, mutta vaikka sinulla sattuisikin olemaan työryhmän teemaa liippaavaa taustaa niin ei haittaa. Tämä ei kuitenkaan missään nimessä ole vaatimus. Kaikkia meitä tarvitaan, jotta Protu olisi entistä parempi!

Leiritoiminnan periaatteiden uudistustyöryhmä taas on vihdoin oikeasti lähdössä käyntiin. Osana pitemmän aikavälin strategian laatimista aikoo hallitus tuoda Protun yleiskokoukselle linjattavaksi jäsenistönsä näköisen arvopohjan. Olennaista onkin arvopohjamme ilmentäminen käytännössä leiritoiminnan periaatteidemme kautta. Tarkoituksena ei suinkaan ole luopua kaikesta historian mittaan tehdystä pohjatyöstä, vaan päivittää Protun näkemykset 2020-luvulle. Tule juuri sinä mukaan työryhmään! Oheisen linkin kautta pääset tutustamaan nykyisiin Protun leiritoiminnan periaatteisiin.

Hae mukaan työryhmiin ja häirintäyhdyshenkilöksi oheisen linkin kautta.

© Prometheus-leirin tuki ry