Kirjautuminen
Voit kirjautua antamalla joko käyttäjätunnuksesi tai käyttäjätiliisi tallennetun sähköpostiosoitteesi.
Huomaathan, että salasanassa isot ja pienet kirjaimet ovat eri merkkejä.

Koronarajoitusten takia Protun koulutukset 15.-16.1. järjestetään alle 18-vuotiaille

Voimassa olevien koronarajoitusten takia Protun SUPER1-, SVENSKA1- ja UA1-koulutukset viikonloppuna 15.-16.1.2022 järjestetään vain alle 18-vuotiaille eli 2004 syntyneille ja sitä nuoremmille koulutettaville.

Lähetämme koulutuskirjeet maanantaina 10.1. näille alle 18-v. osallistujille. Selvitämme vielä paikkakuntakohtaisia koronalinjauksia, mutta jo nyt on tiedossa, että Östiksen ja Porkkalanniemen koulutuksiin osallistuvilta 16–17-vuotiailta edellytetään koronapassia, jonka kouluttajat tarkistavat paikanpäällä.

Koulutuksiin ilmoittautuneiden yli 18-vuotiaiden ilmoittautumiset 15.-16.1. poistetaan. He voivat itse ilmoittautua johonkin myöhempään SUPER1-lähikoulutukseen, mikäli niissä on tilaa tai mahdollisesti tulee peruutuspaikkoja.
Lisäksi järjestetään myös korvaavia etämuotoisia SUPER1-koulutuksia tammikuun loppupuolelta alkaen. Tiedotamme etäkoulutuksista erikseen.

Selvitämme myös ruotsinkielisten SVENSKA1-koulutusten järjestämistä etämuotoisena. Jos sinulla on tarve päästä nimenomaan ruotsinkieliseen koulutukseen, ota yhteyttä Protun toimistoon.

Vanhat ohjaajat (VVO) ja uusivanhat ohjaajat (UVO) voivat ilmoittautua myös etämuotoiseen VOE-koulutukseen 26.2.

Lisätietoja: korona@protu.fi

© Prometheus-leirin tuki ry