Kirjautuminen
Voit kirjautua antamalla joko käyttäjätunnuksesi tai käyttäjätiliisi tallennetun sähköpostiosoitteesi.
Huomaathan, että salasanassa isot ja pienet kirjaimet ovat eri merkkejä.

Korona vaikuttaa Protun koulutuksiin: lähikoulutuksia vain alle 18-vuotiaille, etäkoulutuksia tarjolla kaikille

Voimassa olevat koronarajoitukset vaikuttavat Protun leirinvetäjien koulutuksiin. Tammi- ja helmikuussa UA1-, SUPER1/SVENSKA1- ja SUPER2/SVENSKA2-koulutuksiin voivat osallistua vain 2003 syntyneet ja sitä nuoremmat. Tätä vanhempien ilmoittautumiset tammi- ja helmikuun lähikoulutuksiin poistetaan, ja he voivat itse ilmoittautua korvaaviin koulutuksiin.

Protu tarjoaa kaikille mahdollisuuden osallistua lähikoulutuksen sijaan etämuotoisiin koulutuksiin. Suosittelemme alle 18-vuotiaita käymään toisen koulutuksistaan (SUPER1 tai SUPER2) etänä, mutta halutessaan molemmat koulutukset voi käydä lähikoulutuksena. Jo tällä hetkellä Protun sivulla voi ilmoittautua SUPER1-etäkoulutuksiin 24.1. ja 31.1. alkavilla viikoilla. Avaamme keskiviikkona 19.1. lisää SUPER1-etäkoulutuksia ja myös SUPER2-etäkoulutuksia helmikuulle. Lisäksi avaamme SVENSKA1- ja SVENSKA2- etäkoulutukset maaliskuulle.

Kannustamme kaikkia tammi-maaliskuussa etäkouluttautuvia uusia ohjaajia (UO-roolila) ilmoittautumaan mahdollisimman pian SUPER1-UO-INTRO-etäkoulutukseen joko torstaina 20.1. tai maanantaina 24.1. klo 17–20. Jos kumpikaan ajankohta ei sovi sinulle, ota yhteyttä toimistoon.

Selvitetään helmikuun UPO1- ja TEEMA-koulutusten järjestämistä etämuotoisina. Tiedotamme muutoksista suoraan näiden koulutusten osallistujia.

Valmistaudumme koronatilanteen huomioon ottaen järjestämään myös maaliskuun 1- ja 2-koulutukset poikkeusjärjestelyin. Lisäksi valmistaudumme järjestämään maaliskuun UPO1- ja VOE-koulutukset etämuotoisina. Tiedotamme ajantasaisesta tilanteesta helmikuun loppupuolella.

Lisätiedot: korona@protu.fi

© Prometheus-leirin tuki ry