Kirjautuminen
Voit kirjautua antamalla joko käyttäjätunnuksesi tai käyttäjätiliisi tallennetun sähköpostiosoitteesi.
Huomaathan, että salasanassa isot ja pienet kirjaimet ovat eri merkkejä.

Protukokkien palkkio nouseeKokkijaosto toteutti helmikuussa kyselyn kokeille palkkiosta, työn kuormittavuudesta ja tuen tarpeista. Vastausten perusteella jaosto esitti hallitukselle kokkipalkkioiden nostoa. Hallitus hyväksyi esityksen.

Kokkipalkkio nousee viikonlopusta 5.3.2022 lähtien 100 €:oon / päivä. Koulutusviikonlopun palkkio on 200 € ja leirien 800 €. Palkkio maksetaan yhdelle kokille tai kaksi kokkia voi jakaa palkkion puoliksi. Kummallekin laaditaan tällöin oma toimeksiantosopimus ja kumpikin toimittaa verokortin.

Kokeista vähintään yhdeltä vaaditaan täysi-ikäisyyttä. Hän toimii talousvastuullisena kokkina, huolehtii ennakosta sekä tilityksestä. Tarkemmat uuden tilityksen yksityiskohdat päivitetään Kokeille-sivulle ja tilityslomakkeelle.

Kokit voivat myös laskuttaa palkkionsa y-tunnuksellaan tai laskutuspalvelun kautta. Tällöin kokki kirjoittaa laskulleen summan palkkio x 3% kulut x 14 % alv.

Kokit saavat jatkossakin työskennellä vapaaehtoisina. Vapaaehtoiset kokit ovat Protun tapaturmavakuutuksen piirissä. Toimeksiantosopimuksella työskenteleviä kannustetaan hankkimaan oma vakuutus.

Toimisto auttaa kokkeja käytännön yksityiskohtien selvittelyssä. Kysymyksiä voi lähettää osoitteeseen laskut@protu.fi.

Leirikokkien tilityksiin on tulossa kevään aikana myös muutoksia. Jokaisen kokin toivotaan osallistuvan myöhemmin keväällä järjestettävään uusien talouskäytäntöjen koulutukseen.

© Prometheus-leirin tuki ry